banner388

Organizasyonlar şehri Samsun

Samsun'da “Spor Turizmi Konseyi” toplandı.

Organizasyonlar şehri Samsun

Samsun'da “Spor Turizmi Konseyi” toplandı.

08 Mart 2020 Pazar 18:00
Organizasyonlar şehri Samsun


Samsun'da spor organizasyonlarının artmasına yönelik çalışmalar yapan “Spor Turizmi Konseyi” Samsun'da daha fazla spor organizasyonu yapılması adına  önemli kararlar aldı. O kararlardan birisi de 20 Mart'ta 60'a yakın federasyon temsilcisi ile yapılacak toplantı oldu. 
Turizm Profesyonelleri Derneği Karadeniz Başkanı Orhan Kadıoğlu, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kadıoğlu: 
 “İlk toplantımızı 2 hafta önce gerçekleştirmiştik. Bu toplantıda önemli kararlar aldık. 20 Mart’ta spor federasyonları temsilcileriyle toplantı yapılacak. 60’a yakın federasyon temsilcisi katılacak. Amacımız, Samsun’a daha fazla spor organizasyonu çekmek için çalışmalar yapmak. Yakın zamanda Ankara’da da ziyaretler yapılacak. Büyük organizasyonları Samsun’a çekecek faaliyetlerimiz devam edecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı temsilcileri ile görüşülecek. Farkındalık oluşturmak ve destek almak amacıyla faaliyetler yürüteceğiz” dedi.
Spor Turizmi Konseyi’ne destek verenler arasında Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yaşar Doğu Fakültesi, Turizm Fakültesi, KATİD, Turizm Profesyonelleri Derneği gibi kamu kurumları ve özel kurumlarda var.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.