banner388

Olimpiyatların açılış programı belli oldu

18 Temmuz Salı günü yeni Samsun Stadyumunda Olimpiyatların açılış töreni gerçekleştirilecek. Açılış öncesinde tören ile ilgili ayrıntılar paylaşıldı.

Olimpiyatların açılış programı belli oldu

18 Temmuz Salı günü yeni Samsun Stadyumunda Olimpiyatların açılış töreni gerçekleştirilecek. Açılış öncesinde tören ile ilgili ayrıntılar paylaşıldı.

17 Temmuz 2017 Pazartesi 12:27
Olimpiyatların açılış programı belli oldu

Samsun Haber Samsun’da bu yaz Türk Spor tarihinin en yüksek katılımlı organizasyonu olan 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları açılış töreni 18 Temmuz Salı günü saat 18:00’da yeni 19 Mayıs Stadyumunda yapılacak. Olimpiyatların açılış programı belli oldu.


İLHAN ÇITAK TÜRK BAYRAĞINI TAŞIYACAK

Olimpiyatların açılış seremonisinde Türk bayrağını milli güreşçi İlhan Çıtak taşıyacak. Son 4 Deaflympics’ten altın madalyayla ayrılarak büyük başarıya imza atan Çıtak, beşinci altın madalyayı da alarak kariyerini noktalamak istediğini açıkladı.


MEŞALEYİ KİMİN YAKACAĞI SÜRPRİZ OLACAK

Yeni 19 Mayıs Stadyumu’ndaki görkemli olimpiyat ateşini yakmak için kullanılacak. Meşaleyi yakacak olan isim ise sürpriz olacak.


TRAMVAY ÜCRETSİZ OLACAK

Açılış töreni için biletlerin ücretsiz olacağı açıklanırken tramvayın da 18 Temmuz Salı günü saat 17:00-23 arasında ücretsiz olacağı belirtildi.


AÇILIŞTA MURAT BOZ SÜRPRİZİ


Yaklaşık 4 saat sürecek olan açılış töreninde Murat Boz konser verecek. Ünlü şarkıcı, seremoni öncesinde sporseverlerin karşısında olacak.


YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Açılış töreninde yoğun güvenlik önlemleri alınacak. Seremonide 650 özel güvenlik görevlisinin yanı sıra 3 binin üzerinde polis ekibi görev yapacak. Törende ayrıca  60’a yakın sağlık personeli de hazır bekleyecek.


SAMSUN’DA TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK SAHNESİ

Görkemli açılış töreninde Türkiye’nin en büyük sahnesi kurulacak. 1500 metrelik dev ekran sayesinde izleyiciler yaşananların her detayını takip edebilecek.

Son Güncelleme: 17.07.2017 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.