banner388

Duyarlı Belediye Samsunlu ailenin imdadına yetişti 

Babasından kalma harabe evde oturan Topçu ailesinin imdadına Hasan Togar yetişti.

Duyarlı Belediye Samsunlu ailenin imdadına yetişti 

Babasından kalma harabe evde oturan Topçu ailesinin imdadına Hasan Togar yetişti.

21 Mart 2019 Perşembe 13:50

Samsun'un Tekkeköy ilçesi Yeşildere Mahallesinde babasından kalma eski, harabe evde yaşayan İlhan Topcu ve ailesinin yardımına Tekkeköy Belediyesi koştu. Eski harabe evin 100 metre ilerisine prefabrik ev yapıldı. 

Samsunhaber.com ekibi olarak İlhan Topçu'yu ziyarete gittik. Eski evinden yeni evine geçişini, hayatının nasıl değiştiğini ve Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ı sorduk.

Topcu ailesinin reisi İlhan Topcu, "Allah razı olsun Başkandan, ev yaptı. Allah başımızdan eksik etmesin. O bizi mahcup etmedi, biz de onu mahcup etmeyeceğiz. Başkanımızın arkasındayız" açıklamalarında bulundu.  

Ahmet ALTÜRK

Son Güncelleme: 21.03.2019 14:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Recep Yilmaz 2019-03-21 17:36:08

Rahmetli anneannecigim sabahin erken saatlerinde kimseler uyanmadan hazirladigi yiyecek torbalarini ihtiyaci olanlarin kapilarina birakirmis oldukten yillar sonra ihtiyac sahibi agliyarak anlatmisti..nerden nereye ..konu neydi dalmisim.