banner388

CHP Samsun Milletvekili Zeybek ateş püskürdü: Kabul etmiyorum

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, CHP Samsun İl Başkanlığı’nda son dakika bir açıklama yaptı.

CHP Samsun Milletvekili Zeybek ateş püskürdü: Kabul etmiyorum

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, CHP Samsun İl Başkanlığı’nda son dakika bir açıklama yaptı.

16 Nisan 2017 Pazar 21:05
CHP Samsun Milletvekili Zeybek ateş püskürdü: Kabul etmiyorum

Samsun Haber - CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, CHP Samsun İl Başkanlığı’nda referandum sonuçlarının belli olmasının ardından bir açıklama yaptı. Sonuçların daha belli olmadığını söyleyen Kemal Zeybek, “AKP yönetiminin devletin tüm kurumlarını ele geçirmiş manipülasyonuyla karşı karşıyayız” dedi.


İşte o açıklama;

“Doğu ve Güneydoğudaki oyları bir şekilde toparlayıp sandıkları alıp götürdüler. Türkiye genelinde de seçmenimiz sandığa gitmeden önce sandık kurulu üyeleri oy pusulalarını sayıp mühürlerler, bundan sonra başka bir oy pusulasının oraya gitmesi mümkün değildir. Biz günler öncesinden hile yapacaklar sandıklara sahip çıkacağız dememize rağmen, devletin yönetim şeklindeki tüm hukuksal alanların yok edildiği bir ülkede şuandaki YSK'nın oylar açıldıktan sonra kalkıp mühürlü olmayan oy pusulalarının geçerli olması kararını alması doğru değildir. Demek ki bunlar daha önceden anlaştılar. kendi iradesinde oy kullanamayan şiddetle baskıyla yurttaşlarımızın geleceğini çalan demokrasimizin yok edilip cumhuriyetin yıkılmasıdır. Biz buna izin vermeyeceğiz. Karşı eylem biçimiyle cevap vereceğiz. Şuanda toplumumuzda oy ayrımı yapılarak göstermeye çalışıyor. Türkiye'de yüzde 60'ın üzerinde insanımız hayır oyu vermiştir. AKP iktidarı halkın iradesini yok etmiştir. Biz bu saatten sonra bu evet oylarını kabul etmiyoruz. Gerekli eylemler yapılacaktır. Hakkımızı demokratik olarak savunacağız. Cumhuriyetin vermiş olduğu değerleri kaybettirmeyeceğiz.”

Saha ekibi : Gökhan İçkilli - Tolga Birgücü - Yasir Baba - Ekrem Bircan - Kamil Çağatay Balcı - Samet Özsüleyman - Gaye Oğuz

Son Güncelleme: 17.04.2017 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2017-04-16 21:52:47

Yahu ne çirkef adamsınız her seçim bir yalan dolan

Avatar
Misafir 2017-04-16 23:22:43

Bir CHP li olarak sizden utanıyorum

Avatar
Hüseyin 2017-04-17 23:20:54

Uysal başlı koyunlar gibisiniz , biraz melersiniz olur biter . Başka bir ülkede olsa bu olay olsa yer yerinden oynar ..Başkan dahil sanki bile bile oralara getirilmiş tiplersiniz , bu iktidar sizin gibi muhalefet bulamaz , iktidarsızlar !

Avatar
mp3 2017-04-19 20:09:55

Chp mi !!! At gitsin

Avatar
nazmi iyibilen 2017-04-24 04:28:29

Bu chp yenilgiye doymuyor her seçimden sonra oy kullanan insanlara hakaret ediyor referandum oncesi bir iş yerine girdim sohpet eleştiri vatandaş Turk milleti aptal konuşmaya dahil oldum Turkiyede demokra varmı dedim varsa vatandaş istediğine oy veremiyecekmi.....konuşma durdu cevap veremediler bu chp liler ilkesi bu