banner388

‘Bisikletli zabıtalar’ iş başında 

Samsun'un Atakum ilçesinde sahil boyunca yer alan bisiklet yolundaki işgalleri önlemek için Büyükşehir Belediyesi tarafından 'bisikletli zabıtalar’ görevlendirildi. 

‘Bisikletli zabıtalar’ iş başında 

Samsun'un Atakum ilçesinde sahil boyunca yer alan bisiklet yolundaki işgalleri önlemek için Büyükşehir Belediyesi tarafından 'bisikletli zabıtalar’ görevlendirildi. 

09 Temmuz 2019 Salı 20:11
‘Bisikletli zabıtalar’ iş başında 

Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, büyük tepkilere yol açan Atakum ilçesi sahil şeridinde yer alan bisiklet yolundaki işgallere karşı yeni bir önlem geliştirdi. Daire Başkanlığı, sadece bisiklet tutkunlarının değil tüm vatandaşların tepkisini çeken bisiklet yolu ihlallerine karşın bisikletli zabıtaları görevlendirdi. 

Yaya ve motorlu taşıt işgali 

Özellikle yaz aylarının gelmesiyle birlikte Batı Park'tan başlayarak Atakum ilçesi Kurupelit Mahallesi'ne kadar devam sahil bandındaki bisiklet yolu, adeta motorlu taşıtların işgaline uğradı. Bazı yayaların da kullanmakta sakınca görmeyerek tehlikeye davetiye çıkarttıkları bisiklet yolundaki bu işgaller, beraberinde bisiklet tutkunlarının ve duyarlı vatandaşların büyük tepkisine neden oldu. Harekete geçen Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi'ne bağlı bisikletli zabıta ekipleri, işgalin önüne geçmek için bisiklet yolunda görevlendirildi. 

İzinsiz çadırlara da müdahale 

Batıpark’tan Adnan Menderes Bulvarı’nın sonuna kadar olan yaklaşık 12 kilometrelik sahil şeridinde görev yapacak olan zabıtalar, haftanın her gün 24 saat görev başında olacak. Bisiklet yolundaki motosiklet ve yaya işgallerinin önüne geçmek için kurulan ekip ayrıca sorumluluk alanlarında izinsiz çadır kuran vatandaşlara da müdahale ederek gerekli işlemleri yapacak. 

Yaz ayları boyunca yürürlükte kalacak çalışma kapsamında ikişer kişilik 3 grup 24 saat boyunca çalışarak sahil şeridinde meydana gelecek olumsuzluklara karşı önlem alacak. 

Anahtar Kelimeler:
AtakumZabıtaBisiklet Yolu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hulusi 2019-07-10 08:28:13

Şu semaver ve mangal yapanlara da bir el atın lütfen

Avatar
Akın Yılmaz 2019-07-10 08:27:30

Sahilde gezip piknik yapıp yediği içtiği gıdaların çöplerini oldukları yere bırakanlara cezai işlem istiyoruz. pazar günü atakent civarındaki çimenlerin hali rezalet ötesiydi, zabıtaları çay içmekten başka şeyler yaparken de görmek hakkımız

Avatar
Boşuna maaş vermesinler 2019-07-10 09:42:31

Zabıtaların yüzde 90 ı hiçbir işe yaramıyor,sadece boş boş geziyorlar. Zabıtanın önünde yere çöp atıyorlar, ses çıkarmıyor. Batıparkta mangal yapılmaz tabelasının hemn yanında mangal yapıyorlar tabelanın öbür yanında duran zabıta ağzını açıp bir laf bile etmiyor. Boşuna maaş vermeyin, yazıktır günahtır

Avatar
Talha D. 2019-07-10 12:09:50

Çaldırmazlar inşAllah xd