banner388

Başkan Taşçı'nın babalık sevinci

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, üçüncü kez baba olma sevincini yaşadı.

Başkan Taşçı'nın babalık sevinci

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, üçüncü kez baba olma sevincini yaşadı.

08 Ocak 2018 Pazartesi 14:45
Başkan Taşçı'nın babalık sevinci

Samsun haber - Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, üçüncü kez baba oldu. Zeynep adlı bir kızı, İsmail adlı bir oğlu bulunan Başkan Taşçı’nın bir kızı daha oldu. Atakum'da bulunan özel bir hastanede dünyaya gelen bebeğe Alya Berin adı verildi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve eşi Fatma Taşçı, üçüncü kez anne ve baba olmanın sevincini yaşadı. Başkan Taşçı, babalık sevincini sosyal medyada şu sözlerle paylaştı:

"Ailemizin yeni üyesi Alya Berin Taşçı sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Değerli eşim Fatma Taşçı ile birlikte biricik evlatlarımız İsmail ve Zeynep’ten sonra bir kez daha bu heyecanı yaşamaktan dolayı mutluyuz. Allah tüm evlatlarımıza sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür nasip eylesin inşallah."

Son Güncelleme: 08.01.2018 14:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.