banner388

Başkan Şahin şimdiden gönülleri fethetti

Samsunlu vatandaşlara Samsun Büyükşehir Belediyesi Zihni Şahin ile ilgili sorular sorduk. Bakın ne cevaplar aldık…

Başkan Şahin şimdiden gönülleri fethetti

Samsunlu vatandaşlara Samsun Büyükşehir Belediyesi Zihni Şahin ile ilgili sorular sorduk. Bakın ne cevaplar aldık…

01 Kasım 2018 Perşembe 18:28

Samsun HaberSamsunhaber.com olarak halkın nabzını tutuyor. Samsunlu vatandaşlara Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ile ilgili sorular sorduk. Samsunlular Yusuf Ziya Yılmaz’dan sonra göreve gelen Zihni Şahin’den ne kadar memnun? Samsunlu vatandaşlar Zihni Şahin’i samimi buluyor mu? Bütün bu soruların cevabı haberimizde…

Samsunlular Zihni Şahin’den memnun mu?

“Samsunlu vatandaşlar Yusuf Ziya Yılmaz’ın yerine göreve gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkan’ı Zihni Şahin’in Bafra’da yaptığı hizmetlerden dolayı Samsun’da da güzel hizmetler yapacağını söyledi. Daha yeni olmasına rağmen Başkan Şahin’den memnun olduklarını belirten Samsunlu vatandaşlar, önümüzdeki yerel seçimlerde de onun arkasında olduklarını ifade etti.”

Başkan Zihni Şahin’i, “Samimi, güler yüzlü ve cana yakın bulduklarını belirten Samsunlu vatandaşlar, Başkan Şahin’in Samsun’u iyi bir şekilde yönetebileceğini” söyledi.

Müberra TAŞÇI/Furkan KOÇ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2018-11-01 23:14:54

Samsun şehri nin Bel.Bşk.ni AKP li olmak zorunluluğu mu var?