banner388

Baro Başkanından sert tepki

Samsun Baro Başkanı Avukat Kerami Gürbüz, döviz ve altın spekülatörlerine tepki gösterdi.

Baro Başkanından sert tepki

Samsun Baro Başkanı Avukat Kerami Gürbüz, döviz ve altın spekülatörlerine tepki gösterdi.

10 Ağustos 2018 Cuma 14:48
Baro Başkanından sert tepki

Samsun haber - Samsun Baro Başkanı Avukat Kerami Gürbüz, sosyal medya hesabından sert açıklamalarda bulundu. 

Döviz ve altın spekülatörlerine tepki gösteren Gürbüz, "Dövizin, altının bu kadar yükselmesi, inmesi, dalgalanması karşısında "zenginin malı züğürdün ağzını yormasın!" diye susuyorum! Ancak şunu da merak ediyorum. Döviz ve altının bu kadar yükseklerde dalgalanması sonucu birileri zenginliğine daha bir zenginlik katıyor mu? Bu ülkenin bir ferdi ve kendi sahasında ülkesine, devletine ve milletine karınca kaderince katma değer üretme gayretinde biri olarak bunun sorgulanması gerektiğini ve bunu sorgulamanın hakkım olduğunu düşünüyorum. Bu bakımdan hükümetimizden döviz ve altındaki dalgalanmalar sayesinde bir gecede zengin olanlar var ise bu şahısları ifşa etmesini talep ediyorum. Allah korkusu, kul hakkı bilinci, öte dünya inancı olan hiç kimsenin bu vurguna tevessül etmeyeceğine, göz yummayacağına inanıyorum. Ekonomik şartların gereği, tedbirsizlikler, dış güçlerin etkisi ve benzeri gerekçelerle döviz ve altındaki hareketlilik bir yere kadar izah edilebilir ve mazur da görebilirim. Ancak döviz, altın spekülatörlüğü asla mazur görülemez. Bunu yapanları, göz yumanları affetmemiz beklenemez. Kısaca hükümetimizden döviz ve altındaki artış ile ilgili acil tedbirler ve bu sayede var ise spekülatörlük yaparak daha da zenginleşenlerin ifşa edilmesini bekliyoruz" dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2018-08-10 15:55:25

bu açıklamanın altına tereddütsüz imzamı atarım.

Avatar
Rıfat Halit Yılmaz 2018-08-10 16:36:30

Sen kendi işine bak bu tür açıklamaları ekonomistler yapsın herkesin her konuda bilgisi olduğu için ülke bu halde memlekette ekonomi okumuş yüzbinlerce genç işsiz geziyor. Ülkesini en çok seven işini doğru yapandır. O yüzden dedim zaten kendi işine bak diye.

Misafir Avatar
Vatanperver 2018-08-10 19:47:45 @Rıfat Halit Yılmaz

Çok doğru bir tespit tebrik ediyorum.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
misafir 2018-08-10 19:27:23 @Rıfat Halit Yılmaz

Sayın Rıfat Halit Yılmaz, ilgili başkan zaten işini yapıyor hem de fazlasıyla.

Beğenmedim! (1)
Avatar
Emrah Güneş 2018-08-11 01:47:55

Sayın başkan.Bende size katılıyorum.içeride manipulasyon yapan veya buna ayak olan kişiler var .Tıpkı daha önceden olduğu gibi .Bu şekilde davranan bir iki tanesini içeri tiksa bence bu sorun kökten çözülecek.