banner388

Samsun kaldırımları işgal altında! Vatandaş isyanda

Samsun’un İlkadım ilçesinde mahalleli, motosiklet sürücülerinin kaldırımları işgal etmesinden dert yanıyor.

Samsun kaldırımları işgal altında! Vatandaş isyanda

Samsun’un İlkadım ilçesinde mahalleli, motosiklet sürücülerinin kaldırımları işgal etmesinden dert yanıyor.

07 Haziran 2017 Çarşamba 18:00
Samsun kaldırımları işgal altında! Vatandaş isyanda

Samsun Haber – Samsun’un İlkadım İlçesi sakinleri motosiklet sürücülerinin mahallelerini park yerine dönüştürmelerinden şikayet ederek bu sorunlarına kalıcı bir çözüm bekliyor.

“İnsanların Hakkı Gasp Ediliyor”

Araçların kaldırımları işgal etmesinden dert yanan İlkadım ilçesinde yaşayan mahalleli Hasan Karataş, motosiklet sürücülerinin akşam saatleri geldiğinde kaldırımları gasp ettiğini belirterek, “Motosikleti olan bu insanlar diğer insanların hakkını gasp ediyor. Motosikletlerini kaldırımlara park ediliyor. Başka insanlar bu mahalleden geçmeyecek mi? Diğer insanlar nereden geçecek, bu haksızlık değil midir? İnsanlar da duyarlı olmalı, yetkili makamlar da sorunlara çare getirmeli. Ancak bu sorunlar ne zaman bitecek bilmiyorum” diye dert yandı.

“Her Mahalle İşgal Altında”

İlkadım İlçesinde esnaflık yapan Aziz Elikara ise konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Her taraf motosiklet ve araçla dolu. Araçların dolmasından ziyade, motosiklet sürücüleri her mahalleyi ve trafiği işgal ediyor. Ayrıca engelli vatandaşlara ayrılan park alanları diğer vatandaşlar işgal ediyor. Biraz insaflı olalım. Bu insanlar engelli. Normal insanlardan farklı ve ayrıcalıklı olmalı. Biz onlara müsamaha göstermeliyiz. Göstermeliyiz ki yarın başımıza ne gelir bilemiyoruz. Aynı şekilde biz olsak nasıl olurdu sorusunu aklımıza getirelim ve biraz duyarlı olalım. Yetkililerde buna bir çara bulmalı. Trafik ekipleri bu konuda biraz yetersiz kalıyor. Ama bu soruna derhal kalıcı çözüm getirilmeli”

Haber: Ekrem BİRCAN

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa 2017-06-08 09:10:36

Sadece motorlarmı kahveler, lokantalar ne hakları var vatandaşın yürüyeceği kaldırımları işgal etmeye. Belediye olmadığı için bunlar oluyor. Belediye olsa bunlar olurmu.

Avatar
vatandaş 2017-06-08 08:43:26

Siz kaldırım işgali görmemişsiniz kılıçdede mahallesinden yıldıza kadar cumhuriyet cad ve atatürk bulvarı arasında kalan yere bakın da görün kaldırım işgalini

Avatar
samet 2017-06-08 10:01:20

taksicilerinde kaldırımları işgal ediyor onlara helalde bizemi haram

Avatar
beyhan 2017-06-08 11:27:02

bence siz cumhuriyet meydanı ve amisos otel arasına gidin de bakın

Avatar
salih ERDOGAN 2017-06-08 11:42:22

insanimiz diplomali ama ahlakdan yoksun malesef, yaya gecidinde durup yayalara yl vermeyi bilmeyen ögrenmeyen milletden ne bekleyecegiz. avrupada bizdeki kadar diplomali okumus yok ama bizde kalite cok düsük, bizde fakülte disarda lise seviyesinde sorun bu, saniyoruzki ülkemiz ilerledi egitim artdi kandiriyorlar bizi malesef