banner388

Şilan Makal kimdir? Güzel oyuncudan Murat Dalkılıç açıklaması

Adı Murat Dalkılıç ile aşk dedikodularına karışan Şilan Makal konu ile ilgili açıklama yaptı. Peki Şilan Makal kimdir?

Şilan Makal kimdir? Güzel oyuncudan Murat Dalkılıç açıklaması

Adı Murat Dalkılıç ile aşk dedikodularına karışan Şilan Makal konu ile ilgili açıklama yaptı. Peki Şilan Makal kimdir?

05 Eylül 2017 Salı 14:56
Şilan Makal kimdir? Güzel oyuncudan Murat Dalkılıç açıklaması

Geçtiğimiz ay eşi Merve Boluğur ile boşanma kararı alan Murat Dalkılıç'ın güzel oyuncu Şilan Makal ile aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Şilan Makal ise sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada bu iddiaları yalanladı.


İŞTE ŞİLAN MİKAL'İN O PAYLAŞIMI

Bugün hakkımda çıkan haberleri talihsizlik olarak nitelendiriyorum.. Tatilimi arkadaşım ve dostum Merve Dalkılıç ile geçirdiğim tüm gazetelerde haber olarak yer almışken, gerçeği yansıtmayan asılsız bir haberin içinde yer almaktan dolayı oldukça üzgünüm.


Haberi yapan sevgili gazeteci dostumuza da kırgınlığım yok, ama yanlış istihbarat belli ki, bunu da saygıyla karşılıyorum. 


Merve ve Murat çok sevdiğim, değer verdiğim iki arkadaşımdır ve ömür boyu da böyle kalacaklar. Aynı menajerlik şirketiyle çalıştığım Sayın Murat Dalkılıç'ın, 'Aşınayız' isimli parçasının klibinde rol alarak oyuncu arkadaşı olmamın dışında, yansıtıldığı gibi bir ilişkim yoktur. Bir sevgilim olduğu doğrudur. Fakat bugün yansıtıldığı gibi bu kişi Murat Dalkılıç değildir.


Benim ailemden aldığım örf ve adetlerde, bana ilk öğretilen namus kavramı herşeyden değerlidir. Öğretisiyse yaşamımın her anında bana yol gösterecektir. 


Bu tarz haberlerin içinde olmaktan ailem ve kendim adına oldukça üzüntülüyüm. Bu açıklamayı da başta hayatımda olan kişiye, aileme ve hayranlarıma olan saygımdan dolayı yapıyorum.


Bende kullanılan haber başlığındaki gibi bu haberle, sırtımdan vurulmuş oldum. Keşke birileri arasa ve bana sorsaydı. O zaman bende en gerçeğini buradaki gibi açıklayabilirdim...


Saygılarımla, Şilan Makal.


ŞİLAN MAKAL KİMDİR?

1993 İstanbul doğumlu olan Şilan Makal, eiğitimini Beykent Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü’nde tamamladı. Güzelliği ile dikkat çeken Şilan, daha sonra İşte Benim Stilim isimli moda yarışmasında boy gösterdi.


İşte Benim Stilim'de dikkat çekmeyi başaran Şilan Makal, ilk oyunculuk deneyimini ise Show TV ekranlarında devam eden Yeni Gelin dizisinde yaşadı.

Son Güncelleme: 05.09.2017 14:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
afran makal 2019-07-10 18:54:12

Benim adım afran makal şilan hanfendiyle ilgili haberleri duyunca bende üzûlmişem kendisinin film ve dizi hayranıyam o haberi yapan sipiker yanliş istıhparatla haber yapmasın kim bîlir belki o gazetede birgûn kendısi haber olur. iyi gunler saygılarımla şilan hanfendi