banner388

Kenan Sofuoğlu'ndan kızdıran paylaşım

AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, sosyal medyada yapmış olduğu paylaşım nedeniyle büyük tepki topladı.

Kenan Sofuoğlu'ndan kızdıran paylaşım

AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, sosyal medyada yapmış olduğu paylaşım nedeniyle büyük tepki topladı.

27 Aralık 2018 Perşembe 16:00
Kenan Sofuoğlu'ndan kızdıran paylaşım

AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Instagram hesabından yapmış olduğu paylaşım nedeniyle büyük tepki çekti. Sofuoğlu, kısa sürede Twitter'da TT oldu. Sofuoğlu paylaşımı gelen tepkiler üzerine kaldırsa da, eleştiri yağmuruna tutuldu.

AYAKLAR MASA ÜSTÜNDE

Sofuoğlu, bu kez de TBMM’deki odasında masaya ayaklarını uzatıp, karşısında duran iki kişiye de “Emir erlerim” diye yazdığı fotoğraf paylaşımı kısa sürede büyük tepki topladı. Fotoğraftaki emirerlerim dediği kişilerin ise danışmanları teyzesinin oğlu Semih Bostanoğlu ve daha önce çiçekçilik yapan Levent Yaman olduğu gelen bilgiler arasında.

OLAY KARTVİZİT

Sofuoğlu'nun geçtiğimiz günlerde de üzerinde “Senatör” sıfatının yazdığı kartvizitler bastırdığı iddia edilmişti.

İşte o paylaşım:

Bu fotoğrafa yapılan eleştirilerden bazıları şu şekilde:

Sofuoğlu gelen bu tepkiler üzerine, "Siyasete biraz espri katmak amacıyla yapmış olduğum paylaşım, kastının ötesinde anlamlara taşınmıştır. Tabi ki bunu kesinlikle doğru görmüyorum ancak lüzumsuz tartışmalara sebebiyet vermemek için bu paylaşımı 4 dakika içinde kaldırdım. Yanlış anlama üzerinden gelen eleştirilerin, başımın üstünde yeri var. Hususen yanlış anlama kastiyle gelen eleştirileri milletin vicdanına havale eder saygılarımı sunarım." şeklinde bir açıklama yaptı.

Son Güncelleme: 28.12.2018 10:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2018-12-27 17:20:07

Suç sende değil seni oraya seçenlerde.Milletvekili ne demek?Milletin temsilcisi sesi ve millet için projesi olan demek.Senin ne gibi bir faydan var millete.Yazıklar olsun koltuk işgalinden başka bir fonksiyonu olmayanlarla dolu bir Meclis kapatın olsun bitsin.

Avatar
Mehmet iskender 2018-12-27 18:32:18

Ak parti iyice milletin partisi olmaktan uzaklaştı.Samsuna gösterdikleri adayla da artık bunu tescilllemiş oldular.Cumhurbaşkanı kendisi diyor halkın sevdiği dürüst ve mütevazı kişilerle Yola devam edeceğiz diye ama camiden çıkarken tek eli cebinde kasılan geçmişi şaibeli hiçbir icraatı olmayan birini aday yapıyor.Reis kendi kendine itibarını yok etti.Kendi seçmenini hem de mhp lileri iyi partiye mahkum etti.

Misafir Avatar
Erhan 2018-12-28 00:08:41 @Mehmet iskender

Samsun da Mustafa Demir’e oy veren Samsunlu kendini sorgulasın

Beğenmedim! (0)
Avatar
T 2018-12-27 17:03:29

Tipinide gören adam zanneder

Avatar
s 2018-12-27 20:53:49

akp nin suyu isindi bu adamlar oldukca kol gibi faturalar umurlarinda olurmu ???

Avatar
Serhat 2018-12-28 09:23:02

Saygısız devam edin siz böyle bu millet çok yüz verdi almasınıda bilir.

Avatar
Yazık... 2018-12-28 01:59:27

Yazık bu millete....
Milletin vekili böyle yaparsa

Avatar
Hasan 2018-12-28 11:45:05

Hepsi aynı şit. Parayı görüp böyle azıyorlar. Makam ve mevkiiye böyle aldanıyorlar. Babasına bak kızını al. Herkesin hesap vereceği gün elbet gelir.

Avatar
hankah 2018-12-28 12:02:38

hangi partiden olduğunun kim olduğunun önemi yok .bu milletin fotoğrafıdır millet böyle .vekiline bak milleti gör .millet böyle olmasa vekili de böyle olmaz asaletsiz .avrupalılar boşuna barbar toplum deyip de ab almıyorlar .asalet ingilizlere verilmiş.çingeneden vekil olursa böyle olur.