banner388

Fahrettin Koca açıkladı! Yılbaşında 4 gün yasak mı var...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kısıtlamalarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Fahrettin Koca açıkladı! Yılbaşında 4 gün yasak mı var...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kısıtlamalarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

09 Aralık 2020 Çarşamba 21:22
Fahrettin Koca açıkladı! Yılbaşında 4 gün yasak mı var...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu'nun ardından düzenlediği basın toplantısında ''Yeni kısıtlamalar gelecek mi?'' sorusuna yanıt verdi. Koca, "Yılbaşı gecesi de kısıtlamaya tabi. Gün sayısını 4 güne çıkarabilir miyiz, bunu gelecek haftaki sonuçlar belirtecektir, ama gecenin kısıtlama içerisinde olduğunu söylemek istiyorum" dedi.

YENİ KISITLAMALAR GELECEK Mİ?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, çok merak edilen o soruyu yanıtladı. "Yeni kısıtlamalar gelecek mi?"

Koca: ''Geçen hafta başı başlayan tedbirlerle birlikte gelecek hafta sonuçları daha net göreceğimizi düşünüyoruz. Ortalama 2 haftalık zaman diliminde sonuçları görmek mümkün. Şu an görünen kısıtlamaların yer yer sonuç verdiğini görüyoruz. Eğer bu anlamda alınması gereken farklı bir tedbir olursa bunu da zaten öneri olarak almış oluruz. Şu an yeni bir kısıtlama için erken olduğunu, gelecek hafta bu konuyla ilgili, salgının seyrine göre gerektiğinde yeni öneriler olabilir. Şu an için uygulanan kısıtlamaların erken dönemde de olsa yer yer sonuç verdiğini rahatlıkla söyleyebilirim. İstanbul vaka sayısının azaldığını, hastanelerde yoğun bakım hasta yükümüzün halen devam ettiğini söylemiştim''

YILBAŞINDA KAÇ GÜN KISITLAMA VAR?

Koca: "Yılbaşıyla ilgili yılbaşı gecesi dahil olmak üzere kısıtlamaların içinde sayın Cumhurbaşkanımız açıklamıştı, yılbaşı gecesi de kısıtlamaya tabi. Gün sayısının artıp, artmama durumu. Bunu gelecek hafta sonuçları ve salgının seyri yeni bir tedbir, kısıtlamayı genişletebilir miyiz, yılbaşını içine katarak, gün sayısını 4 güne çıkarabilir miyiz, bunu gelecek haftaki sonuçlar belirtecektir, ama gecenin kısıtlama içerisinde olduğunu söylemek istiyorum." açıklamasını yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
can 2020-12-10 10:44:11

millet can derdinde ne yılbaşısı. bizim yılın başı ile sonu ile alakamız olmaz olamaz. oturun evinizde.

Avatar
no 2020-12-10 17:04:22

hristiyan yeni yılını kutlama kutlatma! kafirlere benzeme. dinine örfüne atana sahip çık.

Avatar
Adinisenkoy 2020-12-11 10:48:39

Ulan cahiller gelir düzeyinin düşük olması sizin gibi cahillere müstahak yeni yıla dua larla girmek ve bunu kutlamak gelecek yılın temennisidir biz Aralık 24 27 günlerini kutlamıyorum hiristiyanlar kutluyor biz yeni yıla sağlıklı huzur içinde girmek için temenniler bulunur dua ediyoruz