banner388

Şehit Uzman Çavuş memleketinde

Şırnak'ta dün teröristlerin saldırısında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş İslam Çubuk’un naaşı memleketi Ordu’ya getirildi. 

Şehit Uzman Çavuş memleketinde

Şırnak'ta dün teröristlerin saldırısında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş İslam Çubuk’un naaşı memleketi Ordu’ya getirildi. 

22 Nisan 2017 Cumartesi 15:43

Şırnak’ta düzenlenen tören sonrasında şehit Jandarma Uzman Çavuş İslam Çubuk’un naaşı askeri bir uçakla Ordu-Giresun Havalimanına getirildi. Şehidin naaşını Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Ordu Cumhuriyet Başsavcı Vekili Adnan Yazıcı, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar protokol üyeleri ile şehidin babası Veli ve annesi Fidan Çubuk karşıladı.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş İslam Çubuk’un naaşı ile beraber aynı uçakta gelen eşi Gülsüm Çubuk ve çocuklarına şehidin babası Veli ile annesi Fidan Çubuk ile kardeşi Serhat Çubuk birbirlerine sarılarak uzun süre gözyaşı döktüler. Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne ait cenaze aracına konulan şehidin naaşı Ünye ilçesine götürüldü.

Son Güncelleme: 22.04.2017 15:49
Anahtar Kelimeler:
Orduİslam Çubuk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.