banner388

Çiğdem Karaaslan: Sandıktan çıkan sonuç zaferdir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "16 Nisan'da sandıktan çıkan sonuç kesinlikle bir zaferdir"

Çiğdem Karaaslan: Sandıktan çıkan sonuç zaferdir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "16 Nisan'da sandıktan çıkan sonuç kesinlikle bir zaferdir"

22 Nisan 2017 Cumartesi 15:49
Çiğdem Karaaslan: Sandıktan çıkan sonuç zaferdir

Samsun Haber AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Milletvekilleri Hasan Basri Kurt ve Orhan Kırcalı ile birlikte ilçe teşkilatlarına teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

Aynı gün Ayvacık, İlkadım, Kavak, Asarcık, Ladik, Havza, Vezirköprü, Atakum ve Bafra teşkilatlarını ziyaret eden Samsun milletvekilleri teşkilatlara ayrı ayrı teşekkür etti. Teşkilat ziyaretlerinde konuşan Karaaslan, 16 Nisan referandumu sürecinde AK Parti teşkilatlarının üzerine düşen görevi fazlasıyla yaptığını belirterek, "Bütün teşkilatlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Anayasa değişikliği sürecinde 18 maddenin ilk başlarda vatandaşımızın zihninde tam karşılığı oturmamıştı. Teşkilatlarımız konuyu sahiplenerek, kapı kapı, dükkan dükkan, mahalle mahalle gidip konuyu anlatmalarıyla birlikte Türkiye'de inanılmaz bir ivme yakalandı. Hakikaten AK Parti teşkilatlarının payı çok büyük ama biz diyemeyiz ki bu sadece bizim başarımız ya da bizim zaferimiz" dedi.

"16 Nisan referandum sonucunu biz zafer olarak yorumluyoruz" diyen Karaaslan, "16 Nisan'da sandıktan çıkan sonuç kesinlikle bir zaferdir. Aziz milletimizin zaferidir. 16 Nisan günü çok büyük bir ferasetle birlikte milyonlar Türkiye'nin geleceği için oy kullandı. Bu çok önemli. Bu yüzden şimdi bırakın referandumla ilgili ne derlerse desinler. Bu söylenenleri gerçekçi ve çok anlamlı bulmuyoruz. Hani oyunda yenilen çocukların mızıkçılık yaptığı gibi çocuklar bir daha oynayalım der ya, yenilmeyi bir türlü kabul edemezler. Açıkçası böyle bir anlaşılmaz psikoloji içindeler. Tek sonuç milletin verdiği sonuç. Tek sonuç sandıktan çıkan sonuç. O yüzden biz diyoruz ki milletimize memleketimize güzel ülkemize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

"Teşekkür ziyaretleri AK Parti ailesinin geleneği oldu" diyen Karaaslan, "Biz birlikte çok emek veriyoruz. Sandık müşahidinden mahalle başkanına, ilçe başkanından kadın kollarına, gençlik kollarına zincirin halkalarıyız. Her bir halka aynı değerde. 17 Nisan sabahı çok güçlü bir ülkede uyanmak dileğiyle ayrılmıştık ve bunu başardık. Bugün bu zaferi kutlamanın ne kadar anlamlı olduğunu konuşmanın günüdür" şeklinde konuştu.


Gökhan İÇKİLLİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.