banner388

Hamsinin kilosu 15 TL oldu

Giresun’da avlanan hamsiler balık pazarında kilosu 15 liradan vatandaşa sunuldu.

Hamsinin kilosu 15 TL oldu

Giresun’da avlanan hamsiler balık pazarında kilosu 15 liradan vatandaşa sunuldu.

14 Eylül 2017 Perşembe 17:22
Hamsinin kilosu 15 TL oldu

Hamsinin özlemini çeken vatandaşlar balık tezgahlarında hamsi almak için sıraya girdiler. Özellikle hamsi ve palamutta miktar olarak azlık ve fiyatlar vatandaşlar açısından memnun edici olmadı.


Balıkçı Engin Demiral “Geçen seneye oranla balık fiyatları oldukça yüksek. Geçen sene 5 liraya satılan palamutlar şimdi 15 liradan satılıyor. Balıklarda boy sınırı iyi bir uygulama ama uygulandığını sanmıyorum. Uygulansa daha iyi olur. 5-6 santimlik balıklar yakalanıyor. Bu balıklar yakalanmasa seneye büyük boyda olurlar. Şu anda fiyatlar, barbun 15 liradan başlıyor, 50 liraya kadar çıkan bir fiyatı var. Palamudun tanesi 15 lira. Mezgit 10 liradan başlıyor 30 liraya kadar çıkıyor. İstavrit 5-10 TL arasında değişiyor“ dedi. 
 

Son Güncelleme: 14.09.2017 17:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.