banner388

Samsun'da sağlık çalışanına saldırı güvenlik kamerasında

Samsun'da hastanede bir hasta yakınının saldırısına uğrayan sağlık çalışanının görüntüsü güvenlik kameralarına yansıdı.

Samsun'da sağlık çalışanına saldırı güvenlik kamerasında

Samsun'da hastanede bir hasta yakınının saldırısına uğrayan sağlık çalışanının görüntüsü güvenlik kameralarına yansıdı.

09 Mart 2021 Salı 18:40
Samsun'da sağlık çalışanına saldırı güvenlik kamerasında

 Samsun'un İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi'nde bulunan Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinin acil servisinde meydana gelen olaydan edinlen bilgiye göre Hastanenin acil servisinde görevli Nurhan Y. adlı sağlık çalışanı, hasta yakını 18 yaşındaki E.Ç. adlı kızın saldırısına uğradı. Nurhan Y. gözüne su şişesi ile vurularak yaralandı. Yaralanan kadın, görev yaptığı hastanenin acil servisinde tedavi altına alındı. Saldırgan E.Ç. ise hastane polisi tarafından yakalanarak Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğüne gönderildi.
Saldırıya uğrayan sağlık çalışanı Nurhan Y., gözyaşı içinde yaşadığı olayı anlattı. Nurhan Y., "Adli vakalarda dosyada görevimin başındaydım. O ara ağlayan bir bayan hasta geldi. 'Cenazeniz mi var hayırdır' dedim. 'Bana yardımcı olun' dedi. Sekreter arkadaş ile dinledik. 'Hastanızın ismini söyleyin, böyle yardımcı olamayız' dedim. Hastanın ismini söyleyince travma odasında olduğunu söyledim. Sekreter arkadaş o hasta yakınını oraya götürdü. Orada da genç şapkalı bir bayan elinde kimlikle geldi. 'Muayene mi olacaksınız' dedim. 'Muayene oldum kayıt olacağım' dedi. Önce traje uğrayın dedim. 'Traje uğradım' dedi. 'Ama elinizde kağıt olması lazım' dedim. 'Onunla gelin sekreter arkadaş kaydınızı yapsın' dedim. Gitti içeride kağıdı aldı. 'Sen kağıda göre mi iş yapıyorsun' dedi. Ben cevap vermedim. Kağıdı aldı geldi, 'aha kağıdı aldım' dedi. 'Bekle arkadaş gelir' dedim. 'O zaman sen burada ne yapıyorsun' dedi. Hakaret etti. 'Bana hakaret etme' dedim. Masadaki su şişesini eline aldı ve gözüme doğru vurunca ben yere yığıldım. Şikayetçiyim" dedi.
Olayın gören sağlık memuru Mahir Karaca ise, "Sağlık çalışanı arkadaşa vurmaya başlayınca ben müdahale ettim. Arkadaşın kaşı açıldı. Tramvayda tedavi altına alındı" diye konuştu.
Saldırı anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, darp edilen sağlık çalışanı Nurhan Y.'nin tedavisi yapılıp 3 gün iş göremez raporu verildiği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALLAHIN SOPASI 2021-03-09 23:05:43

ŞİDDET TABİKİDE ASLA ÇÖZÜM DEĞİL AMA SAĞLIK HİZMETLERİNDE GERİ PLANDA ÇALIŞANLAR ÇOK ENANİYET SAHİBİ VE KİBİRLİLER DAYAK YİYEN ARKADAŞIN TAVIRLARINI GÖRSENİZ BAKIŞ AÇINIZ DEĞİŞİR OLAYDA TARAF DEĞİLİM AMA ÖN YARGILI OLMAYIN

Avatar
Samsun 2021-03-09 22:37:34

Tramvayda mı tedavi altına alındı ?
Travma olmasın

Avatar
Mustafa 2021-03-09 23:24:35

Bu insanlara ne oluyor böyle hiç kimse burnundan kıl aldırmıyor herkesde bir sınır bir şiddet yaptığımız işten dolayı bir çok kuruma hastaneye girip çıkıyoruz zaman zaman yoğun temponun yogunluğuan olsa gerek sağlık çalışanları stresli olabiliyor saygı duyarım fakat gelen hasta ve yakınları ninda daha gelmeden bozuk bir piskoloji ile oraya geldikleri unutulmamalı fakat saldırıya uğrayan sağlık çalışanları yine bize bakan hatta az önce saldirdigimiz insanlar olduklarını da unutmamak gerekir saygılar

Avatar
canikli 55 2021-03-10 14:40:33

samsundaki hastanelerin hepsinin %99unda doktorlar haric herkesin insanlara saygısı sifir bize çöp muamelesi yapiyorlar istemiyorsan yapma kardeşim bu mesleği inanın bu haberleri görüyorum haketmiştir diyorum coğu için Allah onların grçekten belasini versin asıl sağlık calişanlarinin adini lekeliyorlar

Avatar
yalçın menteş 2021-03-10 17:00:07

buradan devlete sesleniyorum. fındık fiyatlarına çözüm bulun..