banner388

THY'den Öğrenciler İçin Büyük Atılım

Türk Hava Yolları’nın (THY) öğrenci yolcularına yönelik sunduğu indirimlerden yararlanma koşulu olan “öğrenci kimliği ibrazı” uygulaması kaldırıldı.

THY'den Öğrenciler İçin Büyük Atılım

Türk Hava Yolları’nın (THY) öğrenci yolcularına yönelik sunduğu indirimlerden yararlanma koşulu olan “öğrenci kimliği ibrazı” uygulaması kaldırıldı.

24 Mayıs 2016 Salı 10:45
THY'den Öğrenciler İçin Büyük Atılım

Türk Hava Yolları’nın öğrencilere, Miles&Smiles üyeliği ile belge ibrazı gerekmeksizin indirimli uçuş imkanından faydalanmaya yönelik olumlu bir adım attı. Hayata geçirilen uygulamayla öğrenciler artık öğrenci kimliği ibrazı gerekmeden indirimde faydalanabilecek.

24 YAŞINA KADAR OLAN ÖĞRENCİLER İNDİRİMDEN FAYDALANABİLECEK

Geliştirilen proje ile Türk Hava Yolları ve Anadolujet seferlerinde indirimli olan bilet ile seyahat edecek Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) veri tabanına kayıtlı 12-24 yaş arasındaki öğrenci yolcular, Miles&Smiles üyesi olarak belge ibraz etmeksizin kolaylık ile indirimli uçuş hakkına sahip olabilecekler. Kademeli olarak hayata geçecek olan uygulamanın 25 Mayıs 2016 tarihinden itibaren geçerli olacak ilk fazı Türkiye’de düzenlenen öğrenci biletlerini kapsayacak.

KİŞİSEL BİLGİLER ALANINDA ÖĞRENCİ YAZMASI YETERLİ OLACAK

Öğrencilerin indirimden faydalanabilmesi için bilet alma işlemi öncesinde Miles & Smiles üyesi olması ve Türk Hava Yolları internet sitesinde yer alan Miles & Smiles profil sayfasındaki kişisel bilgiler alanına öğrenci bilgisinin yolcular tarafından kayıt edilmiş olması gerekiyor.
Engelli indirimi ve bebek, çocuk gibi yaşa bağlı olan indirimden yararlanan yolcuların ilgili belgelerini ibraz etme koşulu ise hala devam etmekte. Bu yolcuların da belge ibrazı gerekmeksizin indirimli olarak uçuş gerçekleştirebilmelerine olanak sağlayacak sistemsel altyapı çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.
 

Son Güncelleme: 07.06.2016 14:16
Anahtar Kelimeler:
öğrenciYolcuThyIndirim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.