banner388

Yılbaşında kar yağacak mı?

Yeni yıla sayılı günler kalması ile birlikte gündeme en çok gelen konulardan biri ise hava durumu oldu. Hava durumuna göre plan yapmış olan vatandaşlar, ‘Yılbaşında kar yağacak mı?’, ‘Cumartesi günü hava durumu nasıl olacak?’ gibi sorulara yanıt bulmaya çalıştı. 31 Aralık cumartesi günü için yapılmış olan hava durumu tahminleri haberimizin içeriğindedir.

Yılbaşında kar yağacak mı?

Yeni yıla sayılı günler kalması ile birlikte gündeme en çok gelen konulardan biri ise hava durumu oldu. Hava durumuna göre plan yapmış olan vatandaşlar, ‘Yılbaşında kar yağacak mı?’, ‘Cumartesi günü hava durumu nasıl olacak?’ gibi sorulara yanıt bulmaya çalıştı. 31 Aralık cumartesi günü için yapılmış olan hava durumu tahminleri haberimizin içeriğindedir.

29 Aralık 2016 Perşembe 13:29
Yılbaşında kar yağacak mı?

MARMARA
Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı, sabah ilk saatlerinde İstanbul çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

 
İSTANBUL : En düşük sıcaklığın -1, en yüksek sıcaklığı ise 3 derece olması bekleniyor. zamanla yoğun olmak üzere aralıklı karla karışık yağmur
BURSA : En düşük sıcaklığın -2, en yüksek sıcaklığı ise 1 derece olması bekleniyor. Çok bulutlu, kar yağışlı
EDİRNE : En düşük sıcaklığın -3, en yüksek sıcaklığı ise 3 derece olması bekleniyor. Çok bulutlu, kar yağışlı

EGE
Çok bulutlu ve yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kıyılarda kuzey yönlerden kuvvetlice ve kuzey kıyılarında fırtına (50-80 km/sa) şeklinde olması bekleniyor.


A.KARAHISAR : En düşük sıcaklığın -2, en yüksek sıcaklığı ise 8 derece olması bekleniyor. Çok bulutlu
DENİZLİ °C, 3°C : En düşük sıcaklığın 1, en yüksek sıcaklığı ise 5 derece olması bekleniyor. Çok bulutlu
IZMIR °C, 6°C : En düşük sıcaklığın -5, en yüksek sıcaklığı ise 1 derece olması bekleniyor. Çok bulutlu
KÜTAHYA °C, -1°C : En düşük sıcaklığın -3, en yüksek sıcaklığı ise 7 derece olması bekleniyor. Çok bulutlu

AKDENİZ
Çok bulutlu ve aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyılarda yağmur ve sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.


ADANA : En düşük sıcaklığın 7, en yüksek sıcaklığı ise 12 derece olması bekleniyor. Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kuvvetli ve çok kuvvetli sağanak, iç kesimlerinin yükseklerinde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.
ANTALYA : En düşük sıcaklığın 4, en yüksek sıcaklığı ise 10 derece olması bekleniyor. Rüzgarın az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu şeklinde kendini göstermesi bekleniyor.
BURDUR : En düşük sıcaklığın -8, en yüksek sıcaklığı ise 0 derece olması bekleniyor.
HATAY °C, 9°C : En düşük sıcaklığın 5, en yüksek sıcaklığı ise 10 derece olması bekleniyor. Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kuvvetli olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU
Çok bulutlu ve aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı, sabah erken saatlerde güney ve doğu kesimlerinin yer yer yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor . Bölge genelinde buzlanma ve don olayı tahmin ediliyor.


ANKARA : En düşük sıcaklığın -6, en yüksek sıcaklığı ise -2 derece olması bekleniyor. Çok bulutlu ve kar yağışlı
KAYSERİ : En düşük sıcaklığın -5, en yüksek sıcaklığı ise -2 derece olması bekleniyor. Çok bulutlu ve kar yağışlı
KONYA : En düşük sıcaklığın -4, en yüksek sıcaklığı ise -2 derece olması bekleniyor. Çok bulutlu ve yağmurlu, zamanla karla karışık yağmurlu
YOZGAT : En düşük sıcaklığın -3, en yüksek sıcaklığı ise -6 derece olması bekleniyor. Bulutlu ve kar yağışlı çok bulutlu ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kıyı kesimlerde yağmur, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Rüzgarın; kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.
BOLU : En düşük sıcaklığın -5, en yüksek sıcaklığı ise –1 derece olması bekleniyor. Çok bulutlu ve kar yağışlı
KASTAMONU : En düşük sıcaklığın -4, en yüksek sıcaklığı ise –1 derece olması bekleniyor. Çok bulutlu ve kar yağışlı
SİNOP :  En düşük sıcaklığın 2, en yüksek sıcaklığı ise 6 derece olması bekleniyor. Çok bulutlu ve yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.
ZONGULDAK :  En düşük sıcaklığın 2, en yüksek sıcaklığı ise 4 derece olması bekleniyor. Çok bulutlu ve hafif kar yağışlı

ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz'in aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimlerde yağmur, iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ARTVİN :  En düşük sıcaklığın -1, en yüksek sıcaklığı ise 7 derece olması bekleniyor. Parçalı ve karla karışık yağmur
SAMSUN : En düşük sıcaklığın 4, en yüksek sıcaklığı ise 8 derece olması bekleniyor. Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu
TOKAT : En düşük sıcaklığın -1, en yüksek sıcaklığı ise 5 derece olması bekleniyor. Bulutlu ve karla karışık yağmur
TRABZON : En düşük sıcaklığın 7, en yüksek sıcaklığı ise 9 derece olması bekleniyor. Parçalı bulutlu ve yağmur

DOĞU ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin batısı ile Bingöl çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle karla karışık yağmur ve kar, sabah saatlerinde Malatya ve Elazığ çevrelerinde yağmur şeklinde olması bekleniyor. Kuzey kesimlerinde kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte bölgenin kuzey ve doğusunda yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

ELAZIĞ : En düşük sıcaklığın -4, en yüksek sıcaklığı ise 3 derece olması bekleniyor. Bulutlu ve karla yağışlı
ERZURUM : En düşük sıcaklığın -12, en yüksek sıcaklığı ise 1 derece olması bekleniyor. Bulutlu ve karla yağışlı
IĞDIR : En düşük sıcaklığın -10, en yüksek sıcaklığı ise 2 derece olması bekleniyor. Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde puslu
ŞIRNAK : En düşük sıcaklığın 0, en yüksek sıcaklığı ise 5 derece olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, G. Antep, Kilis ve Adıyaman çevrelerinin yağmurlu, yükseklerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

DIYARBAKIR : En düşük sıcaklığın -2, en yüksek sıcaklığı ise 5 derece olması bekleniyor. Karla karışık yağmur
GAZIANTEP : En düşük sıcaklığın 0, en yüksek sıcaklığı ise 8 derece olması bekleniyor. Karla karışık yağmur
KİLİS : En düşük sıcaklığın 2, en yüksek sıcaklığı ise 7 derece olması bekleniyor. Karla karışık yağmur
MARDİN : En düşük sıcaklığın 1 en yüksek sıcaklığı ise 5 derece olması bekleniyor. Karla karışık yağmur


 
Son Güncelleme: 29.12.2016 13:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.