banner388

Kusura bakma ama hocam bu saatten sonra ; çok istedik, arzuluyduk, dirayetliydik  gibi laflar şehre yeterli gelmiyor. Eğer bu lanet olası ligden çıkmak istiyorsak böyle ucuz ve basit söylemleri vermemek için sahaya daha akılcı, daha taktiksel, daha ideal bir on birle çıkmak gerekir. Futbolda yenmekte var yenilmekte.. Sen takımı oynatmak için en uygun on birini ve dokunuşlarını,  o uygun on birde, hırsın arzunun ve istemenin en üst noktasına çıkmalı ki istenilen puan ve puanlar gelsin. Elinde mevki olarak  sağ bek oynayan İshak varken, oraya Enes’i monte etmenin, Enes'in asıl bölgesi olan sağ önde Bahattin’e yer vermen ve bu adama 90 dakika dayanman, arzuluyduk, dirayetliydik, istekliydik sözlerine uymuyor. Bahattin Köse, doksan dakika boyunca isteksiz, arzusuz, dirayetsiz bir oyun sergilerken, teknik ekibin bunu doksan dakika izlemesi  çok ilginçti. Maç öncesi rakibi analiz eden ekibinizin, Kastamonuspor’un  Niğde ve Bayrampaşa olan maçlarını hangi gözle izlediğini merak ediyorum. Oysa ki rakip  bizi iyi izlemiş ve iyi analiz etmiş. Birde Kubilay’ın oyundan alarak rakibe üç puanı altın tepside sunmuş oldunuz. Hocam takdir edersiniz ki bazı topçular vardır, saha içinde doksan dakika gezer,  yürür, takımı on kişi oynatır, ama 90 artı 1 de bir pozisyona girer ve istenilen beklenen golü atar..Bu oyuncu Bahattin değil di hocam, bu topçu İlyas Kubilay YAVUZ… Forvet olarak sahada görev yapan topçulara, servis ve ikram olmazsa, değil doksan, yüz seksen dakika gol atamaz bu takım….

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin55 2019-03-12 21:23:47

İsmet hoca kastamonuda intihar etti bu nasıl hoca tercih hataları ve takımda oynayan oyuncularda ruh olnayınca hocaları ile birlikte ihanet ettiler.