banner388

Çiğdem Karaaslan: Bu liste tek başına Samsun’a yeter

Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı’nın sunduğu Seçime Doğru programına konuk olan Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Bu liste tek başına Samsun’a yeter. Çünkü bütün alanları kapsayan isimler var” dedi.

Çiğdem Karaaslan: Bu liste tek başına Samsun’a yeter

Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı’nın sunduğu Seçime Doğru programına konuk olan Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Bu liste tek başına Samsun’a yeter. Çünkü bütün alanları kapsayan isimler var” dedi.

12 Haziran 2018 Salı 21:01

Samsun haber - Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı’nın sunduğu Seçime Doğru programına konuk oldu. 

“İnsanlar bu seçimleri normalleştirmiş olabilir”

Seçimlerin peş peşe gelmesinden dolayı insanların seçime alıştığını ifade eden Karaaslan, “Sahada AK Partinin mevcut heyeti çok üst seviyededir. Milletvekillerimiz, Milletvekili Adaylarımız ve teşkilatımızla hep birlikte sahadayız. AK Parti her gün ayrı bir yükselişle de sahadaki karşılığı devam ediyor. Vatandaşla oturup konuştuğumuzda o sohbetle birlikte artan bir heyecan var. Bizler insanların heyecanını hissedebiliyoruz. 7 Haziran, 1 Kasın, 16 Nisan ve arkasından da 24 Haziran gelmiş oluyor. Seçimlerin peş peşe gelmesinden dolayı insanlar bu seçimleri normalleştirmiş olabilir” diye konuştu.

“Samsun’daki havayı daha da güçlendirecek 2 programımız var”

Samsun’daki havayı daha da güçlendirecek 2 programın olduğunu söyleyen Karaaslan, Samsun’daki seçim havasının gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Çünkü şuanda 17 ilçenin her birinde aktif olarak çalışıyoruz. Pazar yerlerinden tutun kırsal alanlara, şehir merkezlerine kadar geniş bir yelpaze içinde seçim çalışmalarımızı yapıyoruz. Samsun’daki havayı daha da güçlendirecek 2 programımız var. Bu gece AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım’ın ve 18 Haziranda da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Samsun’a gelmesi Samsun halkını daha da güçlendirecek. Başbakanımızı bu gece Batıpark’ta gençlerle buluşturacağız. Başbakanımızı Ramazan etkinliklerinin ortasına sokmuş olacağız. Daha sonra Kurtuluş Yolunda sahur programımız olacak” şeklinde ifade etti.

“Enerji depolayarak günü tamamlıyorsunuz”

Yoğun programlar nedeniyle yorulmadığını ve aksine daha da enerji depoladığını ifade eden, “Neredeyse her gece günü sahur etkinlikleri ile kapatıyoruz. Ben fiziksel anlamda yorgunluk hissettiğimi hiç hatırlamıyorum. Eğer bazen zihinsel yorgunluk olursa o da fiziksel olarak yansıyabiliyor. Milletvekili olup yerelde biraz daha rol almaya başlayınca vatandaşlarla biraz daha iç içe gelmeye başladık. Yorulmuyorsunuz tam tersi daha da enerji depolayarak günü tamamlıyorsunuz” dedi.

“Tarihi ve medeniyet birikimine sahip çıkılmalıdır”

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sosyal Politikalar Bölümünde tez araştırmasına halen devam eden Karaaslan, “Tez konumda terör ve savaş sonrası şehirlerin yeniden yapılanmasıydı. Tez konumda da örnek olarak Diyarbakır Suriçi bölgesinden bahsetmiştim. Maalesef Diyarbakır Suriçi’nde yaşanan terör örgütünün sebep olduğu çukur eylemlerinden sonra yaşanan yıkımla birlikte en azından o bölgede yapılacak bir yeni yapılanma olmalıdır. Yapılacak olan yeni yapılanmanın da tarihi ve medeniyet birikimine sahip çıkılmalıdır. Ben de bu konuyu destekleyecek bir akademik çalışma yapmak istiyorum” diye konuştu.

“Samsun’un listesi gerçekten çok güçlü”

“Biz AK Parti olarak kurumsallaşmasını tamamlamış bir partiyiz. Aynı zamanda diğer Milletvekili Adayı arkadaşlarımızla birbirimizden gurur duyuyoruz. Bu özgüven ile bizi öldürmeyen her şey güçlendiriyor. Her bir badireden ona bağışıklık kazanarak bir sonrakine geçiyoruz. AK Parti olarak Samsun’un listesi gerçekten çok güçlü. Bu liste tek başına Samsun’a yeter. Çünkü bütün alanları kapsayan isimler var” şeklinde konuştu.

Müberra TAŞÇI

Son Güncelleme: 14.06.2018 15:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.