banner388

2018-2019 yılında oynamak durumunda bırakıldığımız bataklık ligine, galibiyetle başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Uzun yıllar sonra  ilk defa böylesine enerji dolu bir tribün gücünün oluşmasının birinci sebebi  kuşkusuz İsmail Uyanık başkanımızdır.
Samsunspor taraftarlarının , üzerinden yıllar geçmesine rağmen efsane başkanına inancının tam olduğunun açık göstergesiydi tribünler.
Yarattığı pozitif enerji ile şehrin ve taraftarların üzerine çökmüş olan ölü toprağını bir anda atan başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır.
Henüz temmuz ayının en başında ,transferi tamamlayarak , takımı kampa tam kadro olarak göndermesi başlı başına bir İsmail Uyanık vizyonudur.
Yıllar boyunca ha açıldı ha açılacak diye beklenen "tahta" muhabbetlerinden artık isyan eden taraftarımız Efsane Başkanımızın verdiği mesajı gayet net bir şekilde anladı.
Futbol bilgisi , becerisi , geniş kitlelere hitap etmesi , lider özellikleri iş bitiriciliği ve büyük vizyonu ile dünkü maçın 1 numaralı yıldızı Sayın İsmail Uyanık başkanımızdır.
Umarız yıllar boyunca yaşayacağımız büyük mutlulukların en başında hep "O"  olur..
Futbolun İsmail Uyanık başkanımıza borcudur bu.
Dünkü maçın bir diğer yıldızı da şüphesiz tribünleri dolduran taraftarlarımızdı.
Sabırla , isyan etmeden, takımın sıkıntılı olduğu durumlarda kızmadan sinirlenmeden takıma desteğine devam etti.
55. dakika ve devamında susmadıkları o bölümün hemen ardından   geliyorum diyen gol muhteşem bir şekilde geldi zaten.
Bundan sonra taraftar sayımızın her geçen hafta artacağına inancım tamdır.
Hazır taraftarımızdan bahsetmişken bilet ve stada girişler konusunda yaşanılan sıkıntıdan da bahsetmeden geçemeyeceğim.
Passo lig yetkililerinin yetersiz kaldığı bir  maç oldu açıkcası. Ve bunun sıkıntısını taratarlarımız çekti.
Bu durumun tamamından Sayın Başkanımızın haberi olduğu ve durumun düzeltilmesi için gereken herşeyi yapacağını söylediğini biliyoruz.
Ancak biz taraftarlarımızada düşen bir görev var.
Passo lig kartını bir an önce edinmek.
Kağıt bilet ile yaşanılan bu sıkıntıların önüne geçebilmenin en kolay yolu bu.
Hemen hemen herkesin akıllı telefonu olduğu bu dönemlerde passo uygulamasını indirirlerse stadyuma oldukça rahat giriş yapabileceklerdir.
Ve maçın kahramanı Ercan Kaptan.
Yıllardır içi boşaltılmış bir şekilde , her kaptan olana söylenen "büyük kaptan"  yakıştırması artık yavaş yavaş GERÇEK sahibini buluyor sanırım.
Saha içindeki duruşu , tavırları , liderlik özellikleri ve en önemlisi bu takımın alt yapısından çıkması Ercan kardeşimizin büyük kaptanlığının habercileridir.
Sadece attığı gol için söylemiyorum. Gole kadar Samsunspor 4 korner  atışı kullandı. 
Hepsinde Ercan kafayı vurdu. Biri az farkla dışarı çıktı. Bir diğeri direkten döndü ve en sonuncusu gol oldu.
Golden sonra da rakip takımın yaptığı atak girişimlerinde tam bir lider gibi savunmayı toparlayı inanılmaz kritik müdehalelerde bulundu.
İnşallah çok daha iyi olacaktır ve takım şampiyonluğa yürürken bu şehrin evladı olarak  Ercan kardeşimizde BÜYÜK KAPTAN gibi mücadelesini verecektir.
Sayın Yüksel Yıldırım sahip olduğu dünya devi Yılport markasının , Samsunspor isminin neresine yazıldığından çok , Samsunsporluların gönüllerine şimdiden yazılmış olması çok önemlidir.
Tribünde her Samsunsporlu gibi heyacan ile maç seyreden Sayın Yüksel Yıldırım Efsane başkanımız İsmail Uyanık  ile birlikte çok büyük işlere imza atacaklardır.
Güzel başladık Şampiyon bitirelim..
Samsunsporumuzun üzerine toprak atmaya çalışanları unutmadan Başkanımıza  ve takımımıza sonsuz sahip çıkıp bir an önce bu bataklıktan kurtulalım ..
Sevgi ve saygı ile..                          

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
191919 2018-09-03 19:19:06

Aynen katılıyorum. Uyanış, yükseliş ve Kurtuluş...