banner388

Tokyo'da Tarih Yazıldı!

Tokyo 2020 Olimpiyatları devam ederken kadınlar boksta 69 kiloda altın madalya sahibi milli sporcumuz Busenaz Sürmeli oldu.

Tokyo'da Tarih Yazıldı!

Tokyo 2020 Olimpiyatları devam ederken kadınlar boksta 69 kiloda altın madalya sahibi milli sporcumuz Busenaz Sürmeli oldu.

07 Ağustos 2021 Cumartesi 13:13
Tokyo'da Tarih Yazıldı!

Sürmeli şampiyonluk sonrasında duygularını "Allah'ım o kadar mutluyum ve gururluyum ki... Altın madalya gelecek dedik ve geldi ama yetinmeyeceğiz. Bizi izlemeye devam edin" sözleriyle ifade etti.


2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları kadınlar boksta 69 kiloda Busenaz Sürmeli, final karşılaşmasında Çinli rakibi Hong Gu'yu mağlup ederek altın madalya kazandı.

Busenaz Sürmeli açıklamasında "Olimpiyat şampiyonluğu, altın madalya, bu büyük zafer bana, aileme, beni yetiştiren hocama, tüm ekibime, tüm ülkeme hayırlı uğurlu olsun. Allah'ım o kadar mutluyum ve gururluyum ki... Sabah, akşam, gece, gündüz demeden, sakatlanarak, yaralanarak, ring kenarında uyuya kalacak kadar yorgun düşerek geçirdiğim günler birikmiş birikmiş de avuçlarımdaki bu madalyanın içine sığıvermiş gibi. Bu genç yaşımda bu zafer nasip oldu. Önümüzde uzun bir yol görünüyor. Altın madalya gelecek dedik ve geldi ama yetinmeyeceğiz. Daha büyük mutluluklar daha büyük gururlar ve rekorlar için yola devam edeceğiz. Bizi izlemeye devam edin" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.