banner388

Beşiktaş'ta gidecek oyuncular kimler?

Sezon sonu geldi Beşiktaş'ta kadro planlaması yapılmaya başlandı.

Beşiktaş'ta gidecek oyuncular kimler?

Sezon sonu geldi Beşiktaş'ta kadro planlaması yapılmaya başlandı.

26 Mayıs 2017 Cuma 14:55
Beşiktaş'ta gidecek oyuncular kimler?

Gaziantespor maçından 3 puanla ayrılarak 15.kez mutlu sona ulaşmayı hedefleyen siyah beyazlılar bir yandan da gelecek sezona güçlü bir şekilde girecek kadrosunu yaratmaya çalışıyor.

Defans hattı yenileniyor

Mevcut kadronun korunacağı Beşiktaş'ta takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan bir çok oyuncu ön plana çıkıyor. Önceliği defans hattına ayıran siyah beyazlu yönetimin Rhodolfo-Ersan-Mlioseviç-Pedro ile yollarını kesin olarak ayıracağı konuşuluyor.

Orta alanda uzun bir dönem sakatlık dönemi geçiren Veli Kavlak'ın da takımdan gönderilecekler listesinde yer aldığı söylenirken Başkan Fikret Orman'ın büyük umutlarla transfer ettiği Aras Özbiliz'de gidecek oyuncular listesinde bulunduğu konuşuluyor.

Forvet hattında Ömer Şişmanoğlu'nun sözleşmesi biterken kiradan dönecek olan Mustafa Pektemek'e de gelecek olan teklifleri değerlendireceği söylenenler arasında. Beşiktaş'ın kaleci Boyko'nun bonservisi ya da yeniden kiralık olarak verilmesi gündemde yer alan bir diğer transfer maddesi olarak görülüyor.

Son Güncelleme: 26.05.2017 16:49
Anahtar Kelimeler:
SamsunBeşiktaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.