banner388

Ali Koç Fenerbahçe camiasıyla buluştu

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kalamış Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleşen Olağan Divan Toplantısına katıldı. Yapılan konuşmada Ali Koç Fenerbahçe takımının borcunun iç açıcı olmadığını borcun düzene girmesi için 2 dönem 6 aya ihtiyaç olduğunu söyledi.

Ali Koç Fenerbahçe camiasıyla buluştu

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kalamış Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleşen Olağan Divan Toplantısına katıldı. Yapılan konuşmada Ali Koç Fenerbahçe takımının borcunun iç açıcı olmadığını borcun düzene girmesi için 2 dönem 6 aya ihtiyaç olduğunu söyledi.

28 Temmuz 2018 Cumartesi 22:49
Ali Koç Fenerbahçe camiasıyla buluştu
Fenerbahçe de gerçekleşen Olağan Divan Toplantısı Kalamış Faruk Ilgaz Tesislerinde gerçekleşti. Divana katılan Fenerbahçeli yöneticiler toplantı odasını doldurdu. Divan başladığında plaketler dağıtıldıktan sonra Başkan Ali Koç Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük tarafından üyelere tanıtıldı.
 
Ali Koç kürsüye geçtiğinde konuşmasına camiaya teşekkür ederek, “Camiaya teşekkür etmek istiyorum. Herkes fedakârlık yapacak dedik. Beklediğimizin çok ötesinde oldu ve bu durum bizi çok mutlu ediyor. Bunun yanında henüz imkânım olmadı ama yönetim kuruluna teşekkür etmek istiyorum. Bu görevi kabul etmek kolay değil. Bizler yola çıkmadan önce neyle karşılaşacağımızı tahmin ediyorduk. Bu kadar beklemiyorduk ama hepsine teşekkür ediyorum. Buraya gelirken hayal satmadık. Bugünden yarına bir şey değişmeyecek dedik. Ama tek tek taşları üst üste koyarak eski günleri inşaa edeceğimizi söyledik. Durumun farkındayım, o yüzden 2 döneme ihtiyaç var dedik. 6 yılda borçlar ödenmez ama sağlıklı bir yola girilir. İçinde bulunduğumuz durum iç açıcı değil. Biz seçim kampanyamızda yarın çok geç olabilir dedik. Ancak karamsar olmayalım. Benim ve arkadaşlarımın sorumluluğu her şeyi sizlerle paylaşmak. Biz buranın geçici yöneticileriyiz. Yepyeni bir hikaye yazmanın zamanı. Yeniden Türkiye’ye güç vermenin, mutluluk vermenin zamanı. Genel toplumdan da sevgi ve saygı görmeye layık olmanın zamanı. Yeniden hem spor hem de spor dışında çalışanıyla, taraftarıyla örnek bir kulüp olmanın tam zamanı. Bu çok önemli. Fenerbahçe Spor Kulübü, sadece bir spor kulübü değildir. Spordan çok daha büyük sorumlulukları vardır. Dolayısıyla sosyal sorumlulukta da şampiyon olmak istiyoruz. Spor faaliyetlerinde küfür, nefretin arınmasında öncülük etmeliyiz, iyilik saçan bir kulüp olmalıyız. Şu anda başka önceliklerimiz var ama 1 sene sonra Fenerbahçe, yaşam kalitesini artıracak bir konuda görev yapacak. 3 büyük takımın böyle bir gücü var. Haftaya maçımız var. Bana göre talihsiz bir kura çektik, çekebileceğimiz kuralar arasında. Bu yeni Fenerbahçe, bu yeni enerji, yeni hocamız ve gençlerimizle bu turu geçebiliriz diye düşünüyorum. Bu şanssızlık da bir yerde dönecek. Bana göre bu maçta dönecek” diyerek sözcüklerini tamamladı.
Son Güncelleme: 28.07.2018 22:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.