banner388

Aboubakar'ın transferinde gelişme

Beşiktaş'ın Porto'da kadrosuna kiralık olarak kattığı oyuncunun transferinde gelişmeler yaşanıyor.

Aboubakar'ın transferinde gelişme

Beşiktaş'ın Porto'da kadrosuna kiralık olarak kattığı oyuncunun transferinde gelişmeler yaşanıyor.

13 Haziran 2017 Salı 14:30
Aboubakar'ın  transferinde gelişme

Geçtiğimiz sezon başında Porto'dan transfer edilen ABoubakar'ın performansından memnun kalan siyah beyazlı yönetim, oyuncunun bonservisini alma konusunda çalışmalarına devam ediyor.

Porto kulübünün Vincent Aboubakar'ı 10 milyon euro gibi bir fiyata satmaya çalışması transferde sorun yaratırken Beşiktaş ve Porto kulüplerinin financal fair play kıskacında olması söz konusu transfer politikasının da tıkanmasında etken olarak duruyor. 

Pazarlıklar devam ediyor, rakam 7 milyon euroya kadar indi

Oyuncunun Portekiz'e geri dönmek istememesi Beşiktaş'ın elini kuvvetlendirirken bonservis rakamının ise 7 milyon euroya kadar indiği yönünde. Kesinlikle kadrosunda tutmak isteyen Beşiktaş yönetimi pazarlıklarına devam ederken Porto'nun oyuncu satmadan alamaması transferin kolaylaşmasında bir neden olarak değerlendiriliyor.

Kaynak: Gazetevatan
 

Son Güncelleme: 13.06.2017 16:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.