banner388

Meclis'e 1 milyon 200 bin TL Fatura Çıkardı, ‘Hakkım’ Dedi

Meclis'e telefon faturası ve seçmene gönderdiği mektupların ücreti olarak 1 milyon 200 bin liralık fatura çıkaran CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, "Hakkım" dedi.

Meclis'e 1 milyon 200 bin TL Fatura Çıkardı, ‘Hakkım’ Dedi

Meclis'e telefon faturası ve seçmene gönderdiği mektupların ücreti olarak 1 milyon 200 bin liralık fatura çıkaran CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, "Hakkım" dedi.

28 Ocak 2017 Cumartesi 15:57
Meclis'e 1 milyon 200 bin TL  Fatura Çıkardı, ‘Hakkım’ Dedi

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, konu hakkında yaptığı yazılı açıklamada, milletvekili olarak yasama ve siyasi çalışmalarını, birçok yöntemle seçmenleri ve kamuoyu ile paylaştığını, bu yöntemlerden bir kısmının SMS, bir kısmının da yazılı bildirim şeklinde olduğunu aktardı.

Elif Doğan Türkmen, şunları kaydetti:

"Divan üyesi olarak benden önce alınmış bir karar ile divan üyelerine verilen hakkı ben de kullandım. TBMM yönetimi tarafından satın alınan, kaça alındığını bilmediğimiz, kullanımımıza sunulan bu hak ve hizmetlerin fahiş fiyatlarından sorumlu tutulması gereken kişinin ben olmadığını düşünüyorum. Bu tamamen açık olan harcamaların ulaştığı düzey konusunda tarafıma hiçbir bilgi ve maliyet bildirilmemiştir. Asıl sorulması gereken sorunun; bu hizmetleri fahiş fiyatlardan satın alıp bu konuda bize en küçük bir bilgi bile vermeden kullananlara olması gerekir. Herkes şunu iyi bilsin, milletvekili olarak gerek divan üyesi olduğum süre boyunca gerekse daha sonra yaptığım yasama ve siyasi çalışmalarımı aynı kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğim. Önceliğimiz ve hesap vereceğimiz yer seçmenlerimiz ve milli iradedir. Hesabını veremeyeceğim tek bir çalışmamız ve hareketimiz olmamıştır. Bundan sonra da olmayacaktır."

Konu hakkında Twitter'da açılan #FaturanıKendinÖdeElif hashtagi altında Elif Doğan Türkmen'e tepkiler çığ gibi büyüyor.

Son Güncelleme: 28.01.2017 16:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2017-01-29 02:26:30

Benim hakkım varsa eğer Allah fitil fitil burnundan getirsin şeref yoksunu haine