banner388

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu da İstiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yenikapı'daki mitinge CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu da istiyor.

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu da İstiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yenikapı'daki mitinge CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu da istiyor.

04 Ağustos 2016 Perşembe 13:55
Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu da İstiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 Ağustos Pazar günü Yenikapı'da yapılacak olan Demokrasi ve Şehitler Mitingi için,"Şu ana kadar sayın Bahçeli'nin bu davete katılacağının haberini aldık, sağolsunlar, varolsunlar. Ben aslında sayın Kılıçdaroğlu'nun da o mitingde bulunmasını istiyorum. Umarım, durumu tekrar gözden geçirip, pazar günü Yenikapı'da olma kararı verirler" diye konuştu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise konu hakkında şunları söyledi:
"Birlik olam görünütüsü vermek konusunda bir sıkıntımız yok. Katılmak istememenin birinci sebebi, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın dışarıda azalan itibarını muhalefet liderleri üzerinden bu yolla yükseltmeye çalışıldığı kuşkumuz var. İkincisi ise, OHAL kapsamında çıkarılan KHK'lar konusunda eleştiri ve önerilerimizi dikkate alınmadığına dair izlenimimiz var. Bu tür önemli karalarda 3-4 kişinin oturup kendi arasında karar alması doğru değildir"
 

Son Güncelleme: 04.08.2016 14:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.