banner388

Zirve yarışı kızıştı

Şu ana kadar geçen 11 haftalık periyotta Yılport Samsunspor ve Sarıyer arasında gözüken liderlik yarışına gerilerden Sakaryaspor, Uşakspor, Sancaktepe, Keçiörengücü ve Kastamonuspor'da ortak olabilmek için büyük bir mücadele içerisinde.

Zirve yarışı kızıştı

Şu ana kadar geçen 11 haftalık periyotta Yılport Samsunspor ve Sarıyer arasında gözüken liderlik yarışına gerilerden Sakaryaspor, Uşakspor, Sancaktepe, Keçiörengücü ve Kastamonuspor'da ortak olabilmek için büyük bir mücadele içerisinde.

04 Kasım 2018 Pazar 17:43
Zirve yarışı kızıştı

Samsunspor Haber - Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup'ta ilk haftadan itibaren özellikle zirvede büyük bir heyecan yaşanıyor. Şu ana kadar geçen 11 haftalık periyotta Yılport Samsunspor ve Sarıyer arasında gözüken liderlik yarışına gerilerden Sakaryaspor, Uşakspor, Sancaktepe, Keçiörengücü ve Kastamonuspor'da ortak olabilmek için büyük bir mücadele içerisinde. 7 takımın kıyasıya yarışında rakiplerinin her zaman iki adım önünde olan Yılport Samsunspor, son 8 maçta yenilgi yüzü görmedi. 

SAMSUNSPOR RENK GETİRDİ

Buna karşılık Sarıyer takımı da uzun haftalardır liderliğini zorda olsa korumayı başardı. 11.haftayı devirdiğimiz bugün alınan sonuçlara göre güncellenen puan durumunda 27 puanla İstanbul temsilcisi Sarıyer birinci sıradaki yerini korurken; 26 puanlı Yılport Samsunspor ikinci sırada zirveyi ele geçirmek için adeta gün sayıyor. Sonrasında 23 puanlı Sakaryaspor , 21 puanlı Uşakspor, 20 puanlı Sancaktepe ile arkalardan Keçiörengücü ve Kastamonuspor'un da inatla üst sıraları izlediğini görebiliyoruz. 

HERKES 13.HAFTAYA KİLİTLENDİ 

Ancak 13.haftada İstanbul'da oynanacak Sarıyer - Yılport Samsunspor karşılaşması beyaz grubun liderinin yeniden belirleneceği maç olarak hafızalara kazındı. Şimdiden iki hafta sonra oynanacak bu maçtan nasıl bir sonuç çıkacağı üzerine yorumlar yapılmaya başlandı bile. Beyaz Grubun gözü kulağı 13.haftada İstanbul'da ki bu müsabakada olacak. Şampiyonluğun en güçlü adayı olarak kabul edilen Yılport Samsunspor'un bu maçtan önce oynayacağı sahasındaki Keçiörengücü karşılaşması da kırmızı beyazlı ekip için büyük önem arz ediyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 05.11.2018 13:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
VEDAT ÖZ 2018-11-05 07:43:12

İYİ OYNUYORUZ AMA GOL ATAMIYORUZ.FORVETLERİMİZ ÇOK BECERİKSİZ BU İŞ NASIL DÜZELECEK BAYRAMPAŞA VE NİĞDE KALECİLERİ SAMSUNA GELİNCE PANTER GİBİ KURTARIŞLAR YAPIYOR DİĞER TAKIMLARDAN İKİŞER İKİŞER GOL YİYORLAR TÜM TAKIMLAR SAMSUNA AYRI MOTİVASYONLA ÇIKIYOR.SAMSUN GOL SORUNUNU ACİL ÇÖZMELİ ÇÖZEMEZ İSE DEVRE ARASI İKİ GİDEN İKİ GELEN YENİ FORVET ALINMALI

Avatar
metin 2018-11-05 11:17:59

Samsunsporda sahada oyun içinde bazı oyuncuların hatalarını Taner Taşkın neden göremiyor.Bazı oyuncuları neden yanlış değerlendiriyor.Birkere Ramazan neden ısarla o kanatta oynatılıyor.Ramazan daha sonra gerçek yerine geçince harika işler yaptı. Bazı oyuncular neden Golu kendisi atmak istiyor. Neden daha müsait olana pası vermiyor. Samsun bu hataları çok yapıyor.Samet-Savaşın bu maçta hiç bir katkısı yok.Bak hocam biz neden Çift Forvet oynayamıyoruz. Muhammmet Beşirin hızından rakip defansı dağıtmasını neden göremiyorsun.

Avatar
Hasan Mete 2018-11-05 19:49:17

Takımda çok bencil oyuncular var.İllada Golü ben atayım ısrarı devam ediyor.Bu Taner Hoca haftalardır neden bu duruma çözüm bulamıyor.Neden bunu yapan oyuncularını ikaz etmiyor.Taner Hoca yenemezsek yenilmeyelim felsefesi ile takımı oynatıyor.

Avatar
Kasım 2018-11-05 14:41:28

13. haftaya 12. haftayı geçince kenetlenirsiniz önce önümüzdeki maç.