banner388

Zeki Yavru: GOL OLACAĞI İÇİME DOĞMUŞTU

Kırmızı beyazlı ekibin tecrübeli savunma oyuncusu Zeki Yavru, "Frikikte topu özellikte istedim. Gol atacağım icime dogdu inanıyordum. Çok şükür tam istediğim yere gitti top" dedi.

Zeki Yavru: GOL OLACAĞI İÇİME DOĞMUŞTU

Kırmızı beyazlı ekibin tecrübeli savunma oyuncusu Zeki Yavru, "Frikikte topu özellikte istedim. Gol atacağım icime dogdu inanıyordum. Çok şükür tam istediğim yere gitti top" dedi.

02 Nisan 2023 Pazar 14:21
Zeki Yavru: GOL OLACAĞI İÇİME DOĞMUŞTU

Samsunspor Haber - Samsunspor'da Zeki Yavru, attığı muhteşem frikik golüyle ülke gündemine oturdu. Şampiyonluğu getiren gol olarak konuşulan o muhteşem vuruş sonrası açıklamalarda bulunan Yavru, "Frikikte topu özellikte istedim. Gol atacağım icime dogdu inanıyordum. Çok şükür tam istediğim yere gitti top.Gerçekten çok güzel bir gol oldu. Bugün için söylenecek çok fazla bir şey yok.Bağıra bağıra Şampiyon Samsunspor" diye konuştu. Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte galibiyet sevincini tribünlerle paylayan tecrübeli oyuncu, "Çok önemli bir galibiyete imza attık. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çıkışımız bundan sonra da devam edecek" dedi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsunsporZeki Yavru
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2023-04-02 15:15:37

SamsunSpor yenmiyor silindir yapıyor 5 ler 4 ler , yeter artık süper lige çıkalım arkaları 4 leyelim demi zamanı çoktan geldi geçiyor bile. istanbul takımlarının korku ruyası geliyor az kaldı gelmekte olan geliyor bekleyin istanbul takımları.

Avatar
Cemalettin Özcan 2023-04-02 18:07:45

Zeki Yavru tam bir profesyonel varini yogunu ekmrk tedihi takima veriyor.Boyle bir spotcu ax bulunur.

Avatar
Ertuğrul 2023-04-02 22:49:33

Ayağına, yüreğine sağlık Zeki Yavru. Kutluyorum seni, jenerik golü attın

Avatar
Murat Sağlam. 2023-04-03 10:49:36

Kırmızı gördüğünde kızmıştım. Zekiyi süperligde de takımda görmek isterim.

Avatar
Samsunlu 2023-04-03 10:49:51

Süper lig için sonuna kadar hakettiğini bu maçla kanıtladı Samsunspor um helal olsun size gümbür gümbür geliyoruz bekle bizi Süper Lig Şampiyon SAMSUNSPOR

Avatar
SAMSUNSPORLU 2023-04-03 11:34:55

İnanılır gibi değil Alimin kırmızı kart gördüğü pozisyonda pendikli oyuncu tartışmasız net topu eliyle önüne alıyor penaltı pozisyonunda devreye giren var burda nasıl olurda orta hakemi elle oynama var diye uyarmaz o zaman hem var hakemleri hemde maçı yönetenler bu maçta kesinlikle art niyetliydiler. Şu mübarek ramazan gününde bilerek yaptıysalar Allah hesabını sorar arkadaşlar maçın özetini yeniden izleyin net elle oynamayı görürsünüz zaten Alim elle oynadı diye itiraz ediyor.

Avatar
ÇETİN 2023-04-03 13:59:43

Analar neler doğuruyor...helal sana ZEKİ YAVRU.....

Avatar
Karabas Markisi 2023-04-04 04:29:47

Alim'in yaptığı gayet gereksiz ve riskli hareket sonucu hem takımı bütün maç boyunca eksik ve savunmaya mecbur oynatarak oyun kurgusunu bozdu hem izleyen maç için defans sistemini bozdu. Rakip bu pozisyonda topu elle kolla almış olabilir ancak görüldü ki VAR hakemi Serkan Tokat tüm insiyatifini Samsunspor aleyhinde kullandı, penaltı pozisyonunda da öyle. Tıpkı Malatyaspor'a icat ettikleri penaltı gibi. Bu maç Fofana beklenen kritik katkıyı yapamadı, Celil neden yedek kaldığını şu oyununa bakıp kendine sormalı zira bu performansı ile bu takımda yer bulması zor. Neyse, yolun açık olsun Kuzeyin kralı..