banner388

Zarper transferine aile engeli

Yılport Samsunspor'un prensipte anlaşmaya vardığı Mihael Zaper transferinde aile engeli ortaya çıktı. Zaper transferi rafa kalktı.

Zarper transferine aile engeli

Yılport Samsunspor'un prensipte anlaşmaya vardığı Mihael Zaper transferinde aile engeli ortaya çıktı. Zaper transferi rafa kalktı.

31 Ağustos 2023 Perşembe 11:40
Zarper transferine aile engeli

Transfer sezonu bitmedin hücüm ve orta saha mevkilerini güçlendirmek isteyen Yılport Samsunspor, Osijek forması giyen Hırvat yıldız Mihael Zaper transferini bitirmeye çok yaklaştı ancak ailesel problemler nedeniyle iptal oldu.  

TRANSFERE AİLE ENGELİ

Mihael Zaper transferi, ailesinin oyuncunun ülke dışında kariyerine devam etmemesini istemesi üzerine iptal oldu. Aile, oyuncunun Hajduk Split'e transfer olmasını istiyor.

Samsunspor, Osijek takımının ön liberosu Mihael Zaper için takımı ve oyuncuyla anlaşmıştı. Ailesi oyuncunun Ülke dışına çıkmasını istemedi ve Hajduk Split transfer olmasını istedi.

ZAPER KİMDİR?

Hırvatistan'ın NK Osijek takımında Orta Saha mevkinde forma giyen Mihael Zaper, 11 Ağustos 1998 tarihinde dünyaya gelmiştir. 1.88 m boyunda olan Zaper, sağ ayağını kullanmaktadır. Mihael Zaper, bu sezon 29 resmi karşılaşmada 2 asist ve 1 gol katkısı ile oynamaktadır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çakırlar 2023-08-31 13:37:56

Peki Adanaya ve Hataya kimse aile engeli koymuyor?

Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2023-08-31 15:58:34

PARA ENGELİ.

Avatar
sokey 2023-08-31 14:00:23

bunlar ne ana kuzusuymuş arkadaş.sanki ilkokula gidecek çocuk bunlar...mert ol.gelmiyorum de.

Avatar
Kerem 2023-08-31 15:15:26

Aslında bu kadar transfere gerek yoktu PTT 1lig oyuncuları bizi süper lige çıkardı oturmuş hazır Bir kadromuz vardır 2 forvet 1 Orta saha oyuncu aldımı iş tamam di iskelet kodroyu bozmamak gerekirdi