banner388

Yunus'a  tam not 

Kırmızı beyazlı ekibin genç stoperi Yunus Çift, Manisa FK karşılaşmasında ki mücadelesi ve hırsıyla izleyenlerden tam not almayı başardı. 

Yunus'a  tam not 

Kırmızı beyazlı ekibin genç stoperi Yunus Çift, Manisa FK karşılaşmasında ki mücadelesi ve hırsıyla izleyenlerden tam not almayı başardı. 

08 Kasım 2021 Pazartesi 11:57
Yunus'a  tam not 

Samsunspor Haber - Alkışlar Yunus Emre Çift'e... Samsunspor'un gelecekte uzun yıllar formasını giyecek isimlerden olan genç stoper, Manisa Futbol Kulübü karşısındaki başarılı futbolu ile izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Bu sezon ilk kez bir maçta on birde sahaya çıkan Yunus Çift, oyunda kaldığı sürede hem hırsıyla hem de mücadeleci görüntüsüyle spor otoritelerinden tam not almayı başardı. Teknik Direktör Fuat Çapa tarafından 11’de sahaya sürülen 18’lik genç stoper, oyunda kaldığı 79 dakikalık süre boyunca neredeyse hatasız oynadı. Kendisine güvenenleri mahcup etmeyen Yunus Emre Çift, oyundan çıkarken taraftarlarca ayakta alkışlandı. 

BRAVO ÇOCUK SANA 

Oyundan çıkarken kendisine forma şansı veren Teknik Direktör Fuat Çapa’ya sarılan ve teşekkür eden genç stoper, kendisini alkışlayan taraftarlara da aynı şekilde karşılık verdi. Maç sonunda ise tecrübeli teknik adam Fuat Çapa, genç öğrencisi Yunus emre Çift’e sarılarak, oyuncusunu tebrik etti. Kendisine forma şansı veren hocasına sarılarak teşekkür eden Yunus Emre Çift, 4 haftalık aradan sonra gelen galibiyette pay sahibi olduğu için de büyük mutluluk yaşadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
CANAN 2021-11-08 12:28:12

aynı şekilde ali kılıça da, polat a da fırsat verilmeli hatta ısrarla kazanılmaya çalışılmalı..görüyorsunuz elin uşağı umrunda değil üç kuruş eszik aldı mı nasıl da oynamıyor