banner388

Yüksel Yıldırım:  Tuzlaspor Yöneticisi  'Bana Maçı Size Satalım' Dedi"

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Cumhuriyet Gazetesinden Murat Ağırel'e konuştu: "Bana şike teklif ettiler, kabul etmedim" dedi.

Yüksel Yıldırım:  Tuzlaspor Yöneticisi  'Bana Maçı Size Satalım' Dedi"

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Cumhuriyet Gazetesinden Murat Ağırel'e konuştu: "Bana şike teklif ettiler, kabul etmedim" dedi.

25 Kasım 2023 Cumartesi 17:05
Yüksel Yıldırım:  Tuzlaspor Yöneticisi  'Bana Maçı Size Satalım' Dedi"

Samsunspor Haber - Cumuriyet Gazetesi yazarı Murat Ağırel, gündeme bomba gibi düşen şike iddiasında bulundu. Haberde yer alan iddiaya göre şu bilgiler verildi: "Geçen sezon oynanan Eyüpspor - Gençlerbirliği maçı öncesinde Nurullah Aslan'ın şike teklifinde bulunduğu iddia edildi. Nurullah, bu maçta son anda kadrodan çıkarılmıştı. Gençlerbirliği, 2-0 galip gelmişti. Murat Ağırel: 'Gençlerbirliği kalecisi Nurullah Aslan adına Eyüpsporlu yöneticilere 500 bin TL verin maçı organize edelim' diyorlar. Eyüpspor yöneticileri durumu başkan Murat Özkaya’ya bildiriyor. Murat Özkaya hemen Gençlerbirliği yönetimini arayıp durumu bildiriyor ve 'Maça çıkarmayın' diyor. Kaleci maça çıkmıyor.” Murat Ağırel, Samsunspor'un 70 puanla Süper Lige çıkamadığı sezona da değindi.

Ağırel haberinde şu bilgileri paylaştı: "Tuzlaspor Kulübü yükselme maçları oynanırken Tuzlaspor adına Samsunspor başkanına gidip, 'Başkan 5 milyon versin Giresun'u yenelim, Adana Demirspor ve Samsun şampiyon olsun' diyen Tuzlaspor yöneticisi ortaya çıkmasın istiyorlar. Aynı zamanda bu yönetici Samsunlu... Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım bu teklifi duyunca küfür ediyor, 'Yere batsın öyle şampiyonluk diyor' ve reddediyor. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ile de konuştum. Yazdıklarımı aynen doğruladı. 'Evet bu teklifi yapıldı reddettim. Bu bir ahlaksız teklifti, izin veremezdim. Herkes hakkı ile kazansın veya kaybetsin dedim' diye belirtti. 

Kaynak: Cumhuriyet

Son Güncelleme: 25.11.2023 20:41
Anahtar Kelimeler:
SamsunsporTuzlaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yalcin 2023-11-25 19:05:53

Keske verseydin o parayi da ciksaydik . Tek dogrucu sen misin baskan . Turkiye burasi isler bu sekilde yurur .

Misafir Avatar
Erhan 2023-11-26 11:11:55 @yalcin

Kaybol lan ezik

Beğenmedim! (0)
Avatar
Ziver 2023-11-25 21:30:23

Futbol cürümüs

Avatar
helal olsun başkan 2023-11-25 21:46:45

helal olsun başkan. bir samsunsporlu olarak ben bir teşekkürü borç bilirim. sağ olun. işte dürüstlük, işte fazilet, işte adamlık. dürüst yöneticilere ve başkanlara ihtiyacımız var. çünkü tabandan tavana değil tavandan tabana yayılan yayılması gereken bir şey hak hukuk adalet.

Avatar
özcan 2023-11-26 06:48:05

la önüne bak kardeşim ya bırak tuzlayı felan takımın kume düşüyor üst düzey zekalım benım!!!!!!!!ŞAMPİYON OLUNCA OYNUYODUN YA ŞİMDİDE OYNA LUTFEN SEN DEĞİLMİSİN YILLARCA TRABZONSPORA SÖVDURUPTE HAZIRLIK MAÇI YAPAN SENDEDN HERSEY BEKLEN!!IR

Avatar
TÜRKİYE GERÇEĞİ 2023-11-26 16:04:43

Evet Türkiye'de bu işler böyle yürüyor. Avrupa müslüman ülke değil ama hata yapmazlar bu şekilde. Bizim insanlarımız da demiski birtek dürüst sen misin verseydinya parayı şampiyon olurduk demişler nasıl bir kafa anlamak mümkün değil. Allah ıslah etsin para ile iradesini satanları...

Avatar
Dede 2023-11-26 16:22:52

Bunu aynı gün açıklasan çok takdir görürdün 6 ay sonra hiç bir şey ifade etmez oda çıkar tersini söylerse ne diyeceksin. Takım hızla kan kaybediyor.