banner388

Yüksel Yıldırım: Kimseye biat etmedim 

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Tekerleği yeniden icat etmenin gereği yok. Günü kurtarmak değil, geleceği düşünmek zorundayız. Bu nedenle Samsunspor’da gelecek planlaması yapıyoruz” diye konuştu.

Yüksel Yıldırım: Kimseye biat etmedim 

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Tekerleği yeniden icat etmenin gereği yok. Günü kurtarmak değil, geleceği düşünmek zorundayız. Bu nedenle Samsunspor’da gelecek planlaması yapıyoruz” diye konuştu.

20 Mayıs 2020 Çarşamba 17:12
Yüksel Yıldırım: Kimseye biat etmedim 

Samsunspor Haber - Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Gençlik Topluluğu tarafından önceki akşam tele konferans yoluyla canlı yayınlanan “Futbolu Konuşuyoruz” adlı söyleyişi programı gerçekleştirildi. Samsunspor’un başarılarının ve gelecekte yapacaklarının konuşulduğu programa; Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Yapımcı ve Sunucu Burcu Esmersoy ve TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan konuk olarak katıldı. Yayına yayına ayrıca OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç de misafir oldu.

KULÜBÜMÜZÜ AKILLI YÖNETECEĞİZ

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Amacım kimseyi kötülemek değil. Kulüplere gelip başkan olup, sonra bırakmamak için direnenler ve başkanlık imajını kullanıp başka işlerle uğraşanlar için dedim. Futbola destek vermek yerine kendi çıkarlarını sağlamak için oralarda olduklarını gördüm. Çok açık biriyim ve kimseye de biat etmediğim için bu düşüncelerimi açıkça ifade ettim. O nedenle Samsunspor akılla yönetilmeli dedim” ifadelerini kullandı.

GELECEĞİN PLANLARINI YAPIYORUZ

Yıldırım, amaçlarının Gençlik ve Spor Bakanlığı Mehmet Kasapoğlu’nun ifade ettiği gibi iyi futbolcular yetiştirip ihraç eden durumuna gelmek olduğunu söyledi. Bu sayede kulüplerin para kazanacakları bir yapıya sahip olacağını belirten Yıldırım, “Bunu Portekiz çok güzel yapıyor. Tekerleği yeniden icat etmenin gereği yok. Günü kurtarmak değil, geleceği düşünmek zorundayız. Bu nedenle Samsunspor’da gelecek planlaması yapıyoruz” diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUN 55 GS 2020-05-20 20:28:17

BÜYÜK BAŞKAN SENİ YÜZDEN ÇOK SEVİYORUZ SEN SAMSUNU BIRAKMAK İSTESENDE BİZ SENİ BIRAKMAYIZ

Avatar
Bozok 2020-05-21 01:06:44

Simdi gaz verenler belirli sure sonra neler soylerler neler. Soyle bir geriye bakilsin.

Avatar
nesatk 2020-05-21 10:05:01

Başkanım, bu takımı kimlerin nasıl kullandığını nasıl rant elde etmeye çalıştığını ve daha nicelerini bu camia biliyor. Geçmişte bir tek Menteşoğlu geldi kulübe veren ama siz başkasınız siz bence gelecekte efsaneden de öte anılacaksınız.. Allah yolunuzu açık eylesin.

Avatar
KoÇaVaLı... 2020-05-21 11:31:14

Alaaddin çakıcı reisin o sözü ne kadar moda oldu arkadaş.Çakıcı reis ALLAHTAN başka kimseye biat etmem dedi patladı gitti.Şimdi futbolda başladı böyle atarlı giderli sözler.Ne alakaysa...