banner388

Yüksel Yıldırım: Eski sistem  değişecek 

Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı ve Yılport Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, samsunhaber.com’un twitter sayfasında yer alan ‘Yeni sezonda takımı BİZ kuracağız’ başlıklı haberinin altına çok önemli açıklamalarda bulundu.

Yüksel Yıldırım: Eski sistem  değişecek 

Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı ve Yılport Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, samsunhaber.com’un twitter sayfasında yer alan ‘Yeni sezonda takımı BİZ kuracağız’ başlıklı haberinin altına çok önemli açıklamalarda bulundu.

14 Mayıs 2019 Salı 14:45
Yüksel Yıldırım: Eski sistem  değişecek 

Samsunspor Haber – Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı ve Yılport Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, samsunhaber.com’un twitter sayfasında yer alan ‘Yeni sezonda takımı BİZ kuracağız’ başlıklı haberinin altına çok önemli açıklamalarda bulundu. Herkesten sabırlı olmalarını isteyen Yıldırım, kırmızı beyazlı taraftarlarla çok önemli bilgilerde paylaştı. 

SCOUT EKİBİ YENİLENECEK Mİ ?

Kırmızı beyazlı taraftarların, Sakaryaspor maçı sonrasında büyük tepki gösterdiği scout ekibiyle ilgili olarak, “Yeni bir scout ekibi var. Ekip olarak kurulacak. Eski sistem değişecek” diyerek bir anlamda mevcut ekibin tamamen değişeceği sinyalini verdi. Öte yandın geçen sene işin içinde olmadığını ancak yeni sezonla birlikte ekip olarak kolları sıvayacaklarını söyledi. 

İŞTE O MESAJ

Yılport Samsunsporlu taraftarların gönlünde taht kuran Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı ve Yılport Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, twitter’dan yayınladığı mesajının tamamında şunları yazdı; Geçen sene ben işin içine girmemiştim. Ama artık bir yönetim kurulu ve yeni sportif direktör ve yeni bir scout ekibi var. Ekip olarak kurulacak. Eski sistem değişecek. Biraz sabırlı olun.”

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 14.05.2019 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal T. 2019-05-14 15:41:08

Bu iş eski futbolcuların işi değil profesyonellerin işidir. Avrupada izleme işini profesyonel ekip yapar. Futbolcuyu hem sportif, hem fiziksel hem mental açıdan izlerler. Futbol zekasına kadar değerlendirirler. Bizdeki oyuncuların çoğu sıradan alaylı topçu eğitimli futbol bilen topçu değil. Neden çünkü onları izleyenler de eğitimli futbol insanları değildi. Bu işi Türkiye'de bilimsel platforma oturtan kulüpler geleceği kazanacak diğerleri yok olacak.

Avatar
Adem 2019-05-14 15:23:17

Sayın Başkan bu kulübe sen el atmadığınız müddetçe, böyle devam eder bir an önce el atın

Avatar
samsun 2019-05-14 17:39:02

Samsunsporun tek kazanci baskanimiz yuksel yildirim.sezonun tek tesekkurude taraftar.daha iyi yerlere gelmek umudunu kaybetmiyorum.

Avatar
nadir seckin 2019-05-14 16:37:39

Samsunlu vatandasim ne zaman uyanacaksin..Samsun Samsunspor bilincli olarak kumeye dusuruldu..yardimlar kesildi bolge mudurlukleri karadenizin diger illerine tasindi....en verimli topraklarimiz betonlastirildi..cifcimiz koylumuz bitilrildi..Samsunspor kendi alt yapisina onem vermeli son 10 yildir alt yapidan kac fultbolcu cikti ....oturup dusunulmeli..Samsunu kurtaracak yine Samsunun oz evlatlaridir gerisi hikaye..

Avatar
55 2019-05-14 15:55:20

büyük başkan....

Avatar
Oguzhab 2019-05-14 15:59:59

Başkanım sizden Allah razı olsun

Avatar
Vatandaş Ali osman 2019-05-14 20:28:42

Sakarya maçını 90 dakika izledim.samsunspor un 1 tane pozisyonu yoktu.ne heyecan ne baskı ne tribün desteği.kısaca samsun dün kaybetmeyi haketti

Avatar
mümkün-se 2019-05-15 00:08:46

Takımdan nemalanamayan eski fubolcular. takımı ve yönetimi çok önceleri eleştirirdi. Şimdi görevalıp gezdiler tozdular. Para kazandılar. İcraat yok. Herkes sus pus. Scout işi bitsin. Adam gibi menejer gelsin. Şİrketleşildi Şimdi Akademik Futbol Kulüp olalım.