banner388

Yüksel Yıldırım: Beni küstürmeyin

Yıldırım Holding ceosu Yüksel Yıldırım, "Ben çocukluğumun geçtiği şehrin en önemli markası Samsunspor’a sahip çıktım. Şimdi ben bu takımın üzerinden para kazanıyormuşum, bu takımı kullanıyormuşum gibi dedikodular üretiliyor. Açıkça söylüyorum 100 Milyon TL'ye yakın para ödeyeceğim ve 5 yıl ödemeye de devam edeceğim. 

Yüksel Yıldırım: Beni küstürmeyin

Yıldırım Holding ceosu Yüksel Yıldırım, "Ben çocukluğumun geçtiği şehrin en önemli markası Samsunspor’a sahip çıktım. Şimdi ben bu takımın üzerinden para kazanıyormuşum, bu takımı kullanıyormuşum gibi dedikodular üretiliyor. Açıkça söylüyorum 100 Milyon TL'ye yakın para ödeyeceğim ve 5 yıl ödemeye de devam edeceğim. 

03 Eylül 2018 Pazartesi 15:39

Eğer bir babayiğit çıkıp sen bırak bu parayı ben koyacağım, ben de Samsunspor için bu kadar para veririm diyorsa çeker giderim"   dedi. 

Samsunspor Haber - Yıldırım Holding Ceosu Yüksel Yıldırım, Amed Sportif Faaliyetler karşılaşması sonrasında son derece çarpıcı açıklamalarda bulundu. Herşeyden önce alınan galibiyetin çok önemli ve gelecek için umut verici olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan Yıldırım, "Hangi ligde olursa olsun ilk haftalar genelde zor geçer. Ben de bu maçın zor geçeceğini biliyordum. Açıkçası maçın başlarında yakaladığımız pozisyon gol olsaydı belki fark olabilirdi ama ben bu maçtan büyük keyif aldım. Taraftarlarımız büyük destek verdi. Maç güzel oldu. İki takımın da direkten dönen topları oldu. İlk haftalarda güzel oyun beklemek zor önemli olan galibiyet. Biz de bunu başardık” dedi. 

İDDİALI BİR YAPIM VAR 

Yüksel Yıldırım olarak çok iddialı bir yapısının olduğunu da sözlerine ekleyen başarılı işadamı, "Ben dünyanın birçok yerinde iş yerleri olan bir işadamıyım. İddialı bir yapım var. Benim dünyamda başarısızlığa yer yok. Samsunspor’u alırken de ortaya bir iddia koyduk. 5 yıl boyunca bu takıma sürekli para vereceğim. Bizim hesaplarımıza göre 5 yıl para kazanamıyoruz sadece vereceğiz. 5 yılın sonunda Samsunspor Avrupa Kupaları’nda mücadele edecek hale gelecek. Bunu Akhisar başarıyorsa Samsunspor neden başarmasın” diye konuştu.  

ARKAMDAN KONUŞANLAR VARMIŞ 

Samsunspor'un isim sponsorluğu konusunda bazılarının atıp tuttuğunu dile getiren Yıldırım Holding Ceosu Yüksel Yıldırım, "Yılport bugün dünyanın en önemli 10 liman işletme markasından biri. Ben Samsunspor’a verdiğim değeri göstermek için dünya çapındaki bir markayı isim sponsoru yaptım. Elleri cebine gitmeyen kişiler içki masalarında dedikodu üretmesin. Para vermek zordur. 100 milyon liraya yakın para veriyorum başkaları dedikodu üretiyor. Ben çocukluğumun geçtiği şehrin en önemli markası olan Samsunspor’a sahip çıktım. Şimdi ben bu takımın üzerinden para kazanıyormuşum, bu takımı kullanıyormuşum herkes dedikodu yapıyor. Açıkça söylüyorum 100 milyon liraya yakın para ödeyeceğim ve 5 yıl ödemeye devam edeceğim. Eğer bir babayiğit çıkıp sen bırak bu parayı ben koyacağım, ben de Samsunspor için bu kadar para veririm diyorsa çeker giderim. Samsunspor’u sevmek için mutlaka içinde olmaya gerek yok. Ben bu tamımı sadece bu sene sevmedim her zaman sevdim”

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 04.09.2018 09:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal T. 2018-09-03 15:50:29

Bu ülkede ülkeye kurtaran ve yoktan var eden Atatürk hakkında bile dedikodu yapanlar var o yüzden artık yoz kültürün bir parçası olmuş bu kulaktan duyma sözlerle dedikodu yapmayı adet haline getirmiş adete yoz kültür haline getirmiş bu kişiler yüzünden siz ideallerinizden, hayallerinizden ve yapmak istediklerinizden vazgeçmeyin. Gerçek Samsunsporlular arkanızdadır.

Avatar
Helal 2018-09-03 16:19:46

Adamsın sen adam.

Avatar
55 2018-09-03 16:49:07

bu saatten sonra kimse başkan hakkinda ileri geri konuşmasın.adam daha ne yapsin.trilyonlarini ortaya koydu.samsunspora talih kuşu kondu.yaşasın samsunspor...

Avatar
yorumcu 2018-09-03 16:03:06

haklısınız..bu şehir boyledir..kıskanc ve dedikoducu..boşa konusur..geldiniz ve ismail uyanıkla beraber samsunspora guc verdiniz..ismail uyanık eskiden de başkandı..hayatını işini ruhunu takıma vermişti..bırakıp gittiginde onun arkasından da neler neler dediler..beddua etmiştim samsun 3. lige düşsün diye..düştü de:)..hain ve kıskanc olmayan gercek samsunlular size ve ismail uyanıga muteşekkirdir..kulaklarınızı tıkayın ve takımı sevin..gerisi boş

Avatar
55 2018-09-03 18:00:06

Bu takım düne kadar futbolcu borçlarını ödeyemez personelıne parasını odemeyen uçan kuşa borcu olan bı takımdı . siyasiler tarafından güzelce idare edilen istediklerini yıllarca takımın basına zorla koydular . şimdi 2 Tane ADAM GİBİ ADAM cıkmıs bu takıma gonullerındekı bağ için milyon dolarlarını ortaya koymuş . Kimse çıkıp ta bedavadan keyif bağışlamasın huzur bozmasın bu takım başarılıda olsa başarısızda olsa kimse boğun eğmeden yoluna devam edecektir . elbet başarı gelecektir bu kadar futbolu bılen adamın bir arada oldugu yerde .

Avatar
Yankı 2018-09-03 17:39:33

Başkanım biz Samsun'u Samsunspor'u seviyoruz.Bizim ticaretle işimiz hiç olmadı yinede olmicak .Başarı Sevgimizi çoğaltıyor hepsi bu.Sizde hayallerimize öncülük edecekseniz varsın konuşsun birileri. Kucak dolusu SEVGİLER BAŞKANIM.

Avatar
fatih 2018-09-03 18:18:08

takımın içini boşaltanları taraftar olarak iyi biliyoruz. gerekli yerlerde korundukları için yaptıkları yedikleri bu dünyada yanlarına kalır. siz sadece ünü şanı namı kalmış samsunspor aldınız. sizinle birlikte inşAllah yeniden eski gücüne kavuşacaktır. O alehinize sallayanlarda yarası olup çekemeyenlerden başkası değildir.

Avatar
Nazim 2018-09-03 16:59:14

Arkadan konuşanlar bitmez başkan sen takılma boş insanlara.isine gelmeyen aynı kafadan olmayan insanlara ne desen boş.biz seni seviyoruz ister Samsun'un başında ol ister olma sen bu şehir için çok güzel isler yapıyorsun bilen bilir bilmeyene ne anlatsan anlamaz kendini yorma.samsunlular şehri sevenide sevmeye mide iyi bilir.hele bide Samsunspor başarıdan başarıya koşarsa o zaman görün.biz sana inanıyor güveniyoruz.