banner388

Yücel Uyar: ''BECERİKSİZDİK!'' 'Futbol istatistik oyunu değil'

Teknik Direktörümüz Yücel Uyar, Beypiliç Boluspor maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Yücel Uyar: ''BECERİKSİZDİK!'' 'Futbol istatistik oyunu değil'

Teknik Direktörümüz Yücel Uyar, Beypiliç Boluspor maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

08 Mayıs 2022 Pazar 19:31
Yücel Uyar: ''BECERİKSİZDİK!'' 'Futbol istatistik oyunu değil'

Samsunspor Haber - Futbolun istatistik oyunu olmadığını belirten Teknik Direktörümüz Yücel Uyar, “Bugün garip bir oyun oldu. Maalesef futbol istatistik oyunu değil. Bakınca oyunu kontrol etmişiz, yüzde 68 topa sahip olmuşuz. Rakip yüzde 32 olmuş. Rakip ceza sahasına 30 defa girmişiz, rakip 12-13 kere girmiş. Rakip korner atmamış ama maçın skoruna baktığımızda 2-1 mağlup olmuşuz. Bunu şöyle değerlendirmek lazım. Bu bizim beceriksizliğimizdir. Çünkü Samsunspor’a yakışmayacak iki tane gol yedik. Dört ortaları var, iki tanesi gol oldu. Bizim yaptığımız ortalar yirminin üzerinde. Bunu değerlendireceğiz. Bize göre bu sezonun özeti gibi oldu” dedi.

BASİT GOLLER YEDİK 

Samsunspor’un bütün sezon boyunca basit goller yediğini ifade eden Yücel Uyar, “Pozisyon hatalarından, bireysel hatalardan, yanlış pozisyon almalardan. Üzgünüz, çünkü bir fırsat daha gelmişti. Maalesef kaçırdık. İkinci devre, özellikle Beypiliç Boluspor’un golünden sonra oyun akıcılığını kaybetti. Beypiliç Boluspor skoru buldu, oyunu yavaşlattı, yattı, kalkmadı. Yani ikinci devre çok keyifli bir maç olmadı. Pozisyonlar yakaladık. Son dakika direkten dönen, bir adım mesafeden ayak içi vurup kaleye atamadığımız pozisyonlar oldu. Maalesef bunu sadece şansa bağlamak istemiyorum, burada bizim beceriksizliğimiz vardı. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Bu maçı böyle bitirmek istemezdik” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
SamsunhaberSamsunsporSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şenol Salur 2022-05-08 19:59:44

Ah hocam ah. 60 yaşıma geldim bu sezon ki kadar kötü futbol oynayan, hiç bir rakibine baskı kuramayan bir Samsunspor izlemedim. Bence bu sezon liğin en zayıf takımı bizdik. Diğer sekiz maçı izleyince düşmediğimize şükrediyorum.Her takımı taşıyan bir iki star oyuncusu mutlaka var. Bizde takım komple vasat veya vasat altı. Düşmemeye Oynayan takımların futbolunu ve mücadele güçlerini ibretle izleyip kahroluyoruz...

Avatar
Ağır 2022-05-08 23:32:04

Çok yavaş ağır ve uyuşuk top oynuyoruz futbol seri hızlı tempolu oynanır, satranç gibi oynuyoruz

Avatar
CANAN 2022-05-10 17:02:06

SEN KEŞKE BAŞTAN OLSAYDIN YÜCEL HOCA! KESİNLİKLE KÜME DÜŞERDİK SEN SAĞ BİZ SELAMET KURTULURDUK BU AZAPTAN!

Avatar
55 2022-05-08 22:59:52

Sorun basit gol yeme zaten

Avatar
Samet 2022-05-09 10:56:17

Başkan Başkan da yönetim boş oynanan maçlara bakıldığında bız burada nasıl duruyoruz bu oyun la bu sıralara nasıl geldik hak etmiyoruz Bursa Kocaeli bu iki takımın oynadığı futbol süperlig de oynayamayan takımlar var ve düştüler bizde düşelim aklımızdan tamamen çıkaralım Samsun sporu anlatacağımız mazimiz temiz kalsın yazık

Avatar
aslan aslan 2022-05-09 11:07:55

ŞAŞIRDIK MI. YOK

Avatar
TUNA55 2022-05-09 13:07:17

Hiçbir mazeret başarının yerini tutamaz. Takımda ayağımıza kadar gelen Play off'u isteyen bir iştah göremedik. Yazıklar olsun, yazık ettiler takıma ve şehre... Fuat Çapa ile çok zaman ve maç kaybettik.