banner388

Yönetimden protokol gerçeği

Samsunspor Yönetim Kurulu, resmi internet sitesinden Kazım Yılmaz ile aralarında yapılan protokolü tüm ayrıntılarıyla açıkladı.

Yönetimden protokol gerçeği

Samsunspor Yönetim Kurulu, resmi internet sitesinden Kazım Yılmaz ile aralarında yapılan protokolü tüm ayrıntılarıyla açıkladı.

01 Haziran 2017 Perşembe 22:36
Yönetimden protokol gerçeği

Samsunspor Haber – Samsunspor Yönetim Kurulu resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada eski başkanlardan Kazım Yılmaz'ın alacaklarıyla ilgili geçmişte yapılan protokolün ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı. Yılmaz'a çağrının yapıldığı açıklamada şu ifadelere yer verildi; "01 Haziran 2017 tarihi itibarı ile basına yansıtılmış olan Samsunspor eski başkanlarından Sayın Kazım Yılmaz’ın, Samsunspor gelirleri üzerindeki temliklerini kulübümüze devir etmesine ilişkin geçen sezon başında yapılan protokolün neden gerçekleşmediği sorusunun yanıt bulması için bu açıklama zorunlu olmuştur”

MUHATAP YILMAZ DEĞİL BİR BANKA

Sayın Kazım Yılmaz ile kendisine nakden verilecek 7 Milyon TL karşılığında kalan alacaklarını Samsunspor’a devir etmesi konusunda anlaşılmış ve bugün basına servis edildiğini gördüğümüz ‘ön protokol’ düzenlenmiştir. İmzaları takiben bu protokol ile tarafımızdan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Kurulu’na müracaat edilmiş ve Kazım Yılmaz’a ait temliklerin bu protokole istinaden kaldırılması konusunda görüş istenmiştir. Ancak TFF Hukuk Kurulundan gelen yanıtta bu protokolün geçerli olmadığı, temliklerdeki muhatabın Kazım Yılmaz değil, bir bankanın olduğu ancak o bankadan bir yazının gelmesi halinde temliklerin kaldırılabileceği ifade edilmiştir” denildi.

Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 02.06.2017 09:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.