banner388

Yolun açık olsun Taner Taşkın

Dün alınan Gümüşhanespor galibiyetinin ardından görevinden ayrılan Teknik Direktör Taner Taşkın, bugün Nuri Asan Tesisleri’nden uğurlandı.

Yolun açık olsun Taner Taşkın

Dün alınan Gümüşhanespor galibiyetinin ardından görevinden ayrılan Teknik Direktör Taner Taşkın, bugün Nuri Asan Tesisleri’nden uğurlandı.

28 Ocak 2019 Pazartesi 14:36
Yolun açık olsun Taner Taşkın

Yılport Samsunspor'da teknik direktör Taner Taşkın bu sabah kulüp personeli ve futbolcularıyla vedalaşarak Samsun'dan ayrıldı. Ligin 19'ncu haftasında oynanan ve 2-1 kazanılan Gümüşhanespor karşılaşması sonrasında Kulüp Başkanı İsmail Uyanık ile özel bir görüşme yapan Taner Taşkın, bu dakikadan sonra takıma faydalı olamayacağını söylemesi üzerine ayrılma kararı aldığını söyledi. Bunun üzerine Başkan Uyanık'ta Taner Hoca'nın bu kararına saygı duyduğnu söyleyerek istifasını kabul etti. 

OYUNCULARI YOLCU ETTİ

Teknik Direktör Taner Taşkın, bugün tesislerden vedalaşarak ayrıldı.Dün alınan Gümüşhanespor galibiyetinin ardından görevinden ayrılan Teknik Direktör Taner Taşkın, bugün Nuri Asan Tesisleri’nden uğurlandı. Başkanımız İsmail Uyanık, Genel Menajer Mustafa Aztopal, Teknik Menajer Yücel Uyar ve Basın Sözcüsü Suat Çakır ile görüşerek tesislerden ayrılan Taner Taşkın, soyunma odasında da oyuncularla tek tek tokalaşarak vedalaştı.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İlyas 2019-01-28 15:37:16

Bu taraftarın nankörlüğü bitmez kim gelirse gelsin bazen adam gibi adam olmak şampiyonluktan daha önemlidir. Taner hocam ilk geldiğin günden beri efendiliğinle söylemlerinle hiç kimseyi sataşmadan üstüne gelenlere bile bırak kötü sözü en ufak bir imada bile bulunmadan, gidişin de bile adam gibi davrandın. Ben şahsen bu yolun sonu ne olursa olsun seninle görelim isterdim ama yine de hazır bir takım bıraktın tepede. Yolun açık olsun hocam.

Avatar
X 2019-01-28 14:59:14

Diye Diye Diye adamı gönderdiniz.Bakalım kime saldıracaksınız şimdi.

Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2019-01-28 16:20:29

HER AYRILIK HÜZÜN VERİCİDİR. ANCAK HER SON YENİ BİR UMUDUN BAŞLANGICIDIR. ASLOLAN SAMSUNSPORDUR. SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ.

Avatar
hadiii 2019-01-28 16:09:20

ne nankörlüğü lan. adam başarısız işte. her imkan var başarı yok. şirket 1 yıl kaybederse ne kadar zararı olur haberiniz var mı? rezil futbol, teknik ekip hatası yüzünden kaybedilen maçlar. Daha ne oacak.

Avatar
Cemalettin Özcan 2019-01-28 17:34:39

İlk devre 7-8.haftalarda istifa etseydi bugün Samsun spor en az5-6 puan önde lider bitirirdik devreyi.
Bu kadar geç ayrılmasına anlam veremedik.

Avatar
55 2019-01-28 18:26:25

Sorun teknik direktör de değil ,istediğiniz kadaar teknik direktör değiştirin hiç birşey değişmeyecek samsunspor da sorun yönetimde ve bu sorun futbolculara yansıyor , yani teknik direktör gelecek sorun yine çözülmeyecek ve daha beter olacaklar.

Avatar
Çelik Kaptan 2019-01-28 18:39:03

Samsunspora yaptığın hizmetler için teşekkürler.Allah yolunu açık etsin.Lider ile aramızda 2 puan var. Tatlı ayrılmak güzel. Hayatın ne getireceği belli olmaz.Bakarsin tekrar bu takımda çalışmak nasip olur.

Avatar
55 2019-01-28 18:43:26

bakalim önümüzdeki haftalar ne getirecek...bekleyip goreccez.gelen gideni aratır diye de bir laf var ...