banner388

YILDIRIM'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI 

Başkan Yüksel Yıldırım, Bir siyahi forvetle kiralık anlaşma yaptık. 5 aylığına buraya gelecek ve çok kariyerli bir oyuncu. Sağlık kontrolünden geçmeden açıklamayacağım. İnşallah Samsunspor’a aşısı tutar. Bu gece geç saatlerde Antalya’ya gelecek. Sağlık kontrolünden geçerse imza atacak. 7 yabancımız vardı 2 yabancı daha aldık ama TFF’ye yazamıyoruz. 

YILDIRIM'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI 

Başkan Yüksel Yıldırım, Bir siyahi forvetle kiralık anlaşma yaptık. 5 aylığına buraya gelecek ve çok kariyerli bir oyuncu. Sağlık kontrolünden geçmeden açıklamayacağım. İnşallah Samsunspor’a aşısı tutar. Bu gece geç saatlerde Antalya’ya gelecek. Sağlık kontrolünden geçerse imza atacak. 7 yabancımız vardı 2 yabancı daha aldık ama TFF’ye yazamıyoruz. 

09 Ocak 2022 Pazar 19:32
YILDIRIM'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI 

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Antalya'da. Takımın kampını ziyaret eden Başkan Yıldırım, buradan gerçekleştirilen canlı yayında spor basınıyla buluştu. Camianın büyük bir merakla beklediği transfer konusunda samimi açıklamalarda bulunan Başkan Yıldırım, "Bir siyahi forvetle kiralık anlaşma yaptık. 5 aylığına buraya gelecek ve çok kariyerli bir oyuncu. Sağlık kontrolünden geçmeden açıklamayacağım. İnşallah Samsunspor’a aşısı tutar. Bu gece geç saatlerde Antalya’ya gelecek. Sağlık kontrolünden geçerse imza atacak. 7 yabancımız vardı 2 yabancı daha aldık ama TFF’ye yazamıyoruz" dedi. Kırmızı beyazlı ekibin başkanı Yıldırım'ın konuya ilişkin diğer söyledikleri ise şu şekilde; 

GÖNDERMEK İSTEDİĞİMİZ İSİMLER BİZİ ZORLUYOR 

"Takımlardan gönderilmek istenilen futbolcuların ve menajerlerin takımları mali açıdan çok zorladığını belirten Başkanımız Yüksel Yıldırım, “Alanyaspor’dan Efkan ile anlaşmıştık ama kulübünde oynamaya başladı ama olmadı. Atabey Çiçek, Samsunspor’da oynamak istiyor ama biten bir şey yok. Atabey, Fuat Çapa’yı çok seviyor. Emre Belözoğlu ile konuştuk. Şu anda santrforlarının olmadığını ve transfer yapmadan Atabey Çiçek’in bırakmayacaklarını söyledi. Atabey Çiçek’in transferi Göksel Gümüşdağ’ı bekliyor. Bir siyahi forvetle kiralık anlaşma yaptık. 5 aylığına buraya gelecek ve çok kariyerli bir oyuncu. Sağlık kontrolünden geçmeden açıklamayacağım. İnşallah Samsunspor’a aşısı tutar. Bu gece geç saatlerde Antalya’ya gelecek. 

SİYAHİ FORVET SAĞLIK KONTROLÜNDÜN GEÇECEK 

Sağlık kontrolünden geçerse imza atacak. 7 yabancımız vardı 2 yabancı daha aldık ama TFF’ye yazamıyoruz. Kadroyu boşaltmadan yenileri oynatamıyoruz. Melunovic gitmek istemiyor. Hepsi paracı olmuş. Mehmet Altıparmak istedi, hoca gitti oyuncu burada kaldı. Melunovic’i gönderip, yeni oyuncuları listeye yazmak istiyoruz. Kevin Boli ile de görüştük. Sürekli olarak sakatlık yaşıyor. Bir oyuncu daha aldık. Kevin Boli’yi göndermeden onu da tescil edemiyoruz. Sıkıntımız oyuncu almak evet ama oyuncu göndermek daha zor. Karşımda futbolun kurdu olmuş çakallar var. Para vermeden oyuncu göndereceğimizi sanmıyorum. En az zararla bu süreçten çıkmak istiyoruz” 

HANGİ BÖLGELERE OYUNCU TRANSFERİ YAPACAK? 

Defansa 1 oyuncu, forvete 1 oyuncu aldık. İyi bir oyuncu bulursak almak istiyoruz. Sağ kanada oyuncu bakıyoruz. İsviçre çakısı gibi birçok pozisyonda oynayabilen bir sağ kanat oyuncusu almak istiyorum. Transferlerin takıma direkt katkı sağlamasını istiyoruz. Transferlerin hızlı olmamasının sebepleri aradaki farkların inmesi ve resmi transferlerin başlamaması. 8 Şubat’a kadar vaktimiz var. Kadroda düşünülmeyen çok oyuncu piyasaya düşecek. Ya sabırla bekleyeceksiniz ya da hızlı oyuncu alacaksınız. Bu çok zor bir dönem. Hayatımda böyle bir transfer sezonu görmedim. 

LİG BAŞLADI TRANSFER DÖNEMİ AÇILMADI 

Lig başladı transfer açılmadı. Takımlar aldıkları oyuncuları oynatamıyorlar. Bu kötü ortamdan en az zararla çıkmak istiyoruz. 1 çok yönlü ve duran top kullanabilen bir orta saha bakıyoruz. Melunovic ve Boli’yi göndermek istiyoruz. Gerekiyorsa Çinari’yi göndermek istiyoruz. Diomande sezonu kapattı, menajeriyle anlaştık ve bu hafta kontratını donduruyoruz. 4 tane yabancı göndermeye çalışıyoruz. Bunun yerine 3-4 yabancı alacağız. Sağ beke Türk bir oyuncu aldık. Ayrıca Almanya’dan da 1 Türk orta saha oyuncusu aldık. Yani 3-4 yabancı, 3-4 tane de Türk oyuncu olarak transfer dönemini kapatacağız. Ali Ülgen ve Soner Gönül için 10 milyon TL paket teklifi geldi, kabul etmedim".

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Karabas Markisi 2022-01-10 10:38:34

Atabey Çiçek?
Yılport Samsunspor 2.Ligde iken öyle ahım şahım bir varlığı hissedilmedi, bu ligde hem de yarı dönemde gelip ne yapabilir? Bence fantazi. O aşı tutmaz.