banner388

YILDIRIM'DAN FLAŞ  BATU KAPLAN KARARI 

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan'ın ben 'TAMAM' diyene kadar kulübede maçları izlemeye devam edeceğini söyledi. 

YILDIRIM'DAN FLAŞ  BATU KAPLAN KARARI 

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan'ın ben 'TAMAM' diyene kadar kulübede maçları izlemeye devam edeceğini söyledi. 

02 Eylül 2022 Cuma 13:21
YILDIRIM'DAN FLAŞ  BATU KAPLAN KARARI 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım'dan flaş Batu Kaplan kararı. Futbol Gelişim Direktörü olarak göreve başladığı ilk günden itibaren yoğun bir mesai harcayan Batu Kaplan hakkında özellikle son dönemde sosyal medya başta olmak üzere bazı yayın organlarında ağır eleştiriler yapılmaya başlanmıştı. Yoğun olarak Batu Kaplan'ın kulübede oluşu bazı kesimleri rahatsız etmişti. 

YILDIRIM NET KONUŞTU 

Bu konu hakkında Halk Gazetesi Spor Servisi'nden Davut Aktaş'a konuşan Başkan Yıldırım şunları söyledi; “Ben yok diyene kadar Batu Kaplan kulübede olacak. Aksi yönde çıkan tüm haberler asılsızdır. Batu Kaplan her zaman kulübede olacak. Ta ki ben yok diyene kadar” dedi. Öte yandan son Erzurumspor maçında saha içindeki davranışları gerekçesiyle PFDK'ya sevk edilen Samsunspor Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan'a kurul 1 maç ceza verdi. Buna göre Kaplan, Pazartesi akşamı oynanacak Manisa FK maçında kulübede olamayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatan DAŞ 2022-09-02 14:52:01

O kadar, bu dükkanın sahibi benim, kasada o duracak :D :D :D

Avatar
Ömer YASİN 2022-09-03 17:24:34

Cebi boş olanın ağzı dolu olur
Laz Atasözü

Allah bu takımın kıymetini bilmeyecek durumda olan Ve Başkana dil uzatacak kadar çirkeflerden korusun

Avatar
A. G 2022-09-04 11:43:58

Başkan takıma sahip çıkmasaydı şimdi amatörde maç yapiyoduk

Avatar
Ahmet gonca 2022-09-02 21:22:21

NE DİYORUM BİLİYOR MUSUNUZ ALLAH'IM İNŞALLAH BÖYLE BAŞKAN GİBİ PARASI BOL OLAN BİR ADAM BU KULÜBÜ YÜKSEL YILDIRIM'DAN ALIR DA BİZ DE RAHAT EDERİZ KARDEŞİM YOKSA BU ADAMLA BİZ HAYATTA ÇIKAMAYACAĞIZ KOSKOCA 2 MİLYON ŞEHRİ ADAM SATIN ALDI HELAL OLSUN BE SAMSUN'DA BİR DELİKANLI BİR ADAM DAHA KALMADI YAZIKLAR OLSUN BİZE SU SAMSUNA

Avatar
Erdem 2022-09-02 22:18:10

Geç bunları sayın yıldırım çoluk çocuğa bu ilşleri emanet ettin yıllardır yine aynı Kabadayı tavırlar sonu yine hüsran bu takımın idarecilik parayla olmuyor bilgi lazım tecrübe lazım

Avatar
ayhan genesge 2022-09-05 05:22:52

sen işini bilirsin başkan bu taraftar seninle gurur duyuyor kulubun kapısına kilit vurulmustu icra müfettiskere kulubun önünde siraya girmisti deplasmana gidecek para yoktu dilenci olmustu eski yönetim ancak yemeyi bildiler

Avatar
Necmi arslan 2022-09-07 18:57:45

Sayın başbakan bu hocayla bu liğ bitmez korkak futbol oyunonatıyor bayram hoca olmaz istifa et

Avatar
Cem Demir 2022-09-10 19:52:43

Bu senede çıkamazsak daha zor çıkarız. Benim anlamadığım Batu Kaplan kulübede niye dursun. Bence hiç gereği yok. Bırakın herkes işini yapsın.