banner388
banner390
banner410
banner408

Yıldırım'dan flaş açıklamalar!

Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, yayınladığı mesajında; en hazırlıksız takımın kendileri olduğunu, Samsun şehrinin kendisini bu konuda yalnız bıraktığını ve gelirin hiç olmadığı bir kulüpte elinden ancak bu kadarının geldiğini yazdı.

banner269

Yıldırım'dan flaş açıklamalar!

Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, yayınladığı mesajında; en hazırlıksız takımın kendileri olduğunu, Samsun şehrinin kendisini bu konuda yalnız bıraktığını ve gelirin hiç olmadığı bir kulüpte elinden ancak bu kadarının geldiğini yazdı.

14 Eylül 2020 Pazartesi 13:49
Yıldırım'dan flaş açıklamalar!

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Altay karşılaşması sonrasında sosyal medya üzerinden bazı taraftarların yaptığı eleştirilere sessiz kalamadı. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, yayınladığı mesajında; en hazırlıksız takımın kendileri olduğunu, Samsun şehrinin kendisini bu konuda yalnız bıraktığını ve gelirin hiç olmadığı bir kulüpte elinden ancak bu kadarının geldiğini yazdı. İşte Yıldırım'ın 3 madde halinde camiaya verdiği o mesajlar; 

1 - Laf olsun diye transfer yapmacağız. Lig yeni başladı. Taraftarın her zaman transfer istemesi normal. Bizde benzer şeyleri görüyoruz. Ama maddi durumumuzu bilmeden istiyorlar. Şu anda tüm Samsun şehri beni bu işte yalnız bıraktı. Gelir sıfır! Benden de ancak bu kadar!

2 - Sokağa atacak paramız yok. Biz gerekli yerlere inandığımız ve sisteme uyacak oyunculara bakıyoruz ama bu futbolcuları uygun fiyatlarda bulursak tabiki almak istiyoruz. Kadro zaten çok şişmiş durumda. O nedenle dikkatli hareket edeceğiz ve aceleye gerek yok. Daha vaktimiz var.

3 -  Malesef 6 aydır maç oynamadık. En hazırsız takım bizdik. Sadece 2 hazırlık maçı ile lige başladık. Gerçek Samsunspor ancak 5. veya 6. haftadan itibaren hazır olacaktır. Yeni oyuncular daha takımı tanımıyor. Alışma dönemi. Lütfen sabırla bekleyip görelim. Sözümü tutacağım!

Haber: Özgür KALANBAK

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporSamsun Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Elli5 2020-09-14 13:55:07

Büyüksün başkan sen onlara aldırma

Avatar
Ercan 2020-09-14 14:37:26

Adam bırakıp giderse halimiz orduspor gibi olur. Süperlig şart d3gilki hemen zaten çıkabilseniz nerdeyse imkansız bu sene bu kadroyla. Başkan takımı tek başına ayağa kaldırdı gene yaranamadı. Samsunlu ya ondan trabzonlu olsa koşardınız desteğe. Bu şehri Samsunlular yönetmiyor başkan sen yalnızsın para sende istediğini al istemediğini alma. Samsunlu olmayanları karıştırma işine. Samsun ve samsunsporlu olmayanlara verdik şehrin yönetimini daha ne diye büyük başkanı eleştiriyorlar. Yazık bu kadar Trabzon aşkı fazla eleştirilerin tek sebebi bilinç altı bu malesef...

Avatar
Ali55 2020-09-14 14:41:43

Kral sen ne dersen o olur. Seviyoruz seni yüksel baskan....

Avatar
Metin55 2020-09-14 15:58:02

Başkanım sizi seviyoruz.Gereken her şeyi yaptınız ve hala yapıyorsunuz.Üzücü olan sizden başka Samsunsporun bir geliri yok.Bu böyle gitmemeli başka Kaynaklar üretilmesi gerekiyor.Bu büyük harcamalara güç yetmez.Şehir-Kurumlar-Kuruluşlardan kaynak sağlanmalı

Avatar
ali osman yazici 2020-09-14 17:00:10

baskanim daha isin basindayiz..yapmayin bir oyum var oda sizin ilk secimlerde....

Avatar
Asç55 2020-09-14 17:01:54

Başkan aynen devam.

Avatar
vatandaş 2020-09-14 15:29:41

ne oldu istedgn gibi at koşturuyrdun her gün manşetteydin paraya kıyacagım falan baktın giden paranın yerine 5 katı gelmiyor muslugu kapttın samsun şehri şu an samsun sporla ilgilencek durumda zaten degil hastalık kol geziyor heryerde senin gibi özel doktorları yok samsun halkının para bitti aşk bittimi samsun spor aşkın başkan baktın giden geri katlı olarak gelmiyor muslugu kapattın sende satarsın verdigin paraları yakında alırsın merak etme bunuda buraya yazıyrum demekki milletvekeli veya belediye başkanı olamıycan niyemi yukardan yeter dediler sana bu iş show sona erdi hahhhhhh çok iyiydin beee

Avatar
Mn 2020-09-14 17:53:24

Taraftar olarak Destekçininiz.