banner388

Yenemiyorsan yenilmeyeceksin!

Samsunspor teknik direktörü Engin İpekoğlu, 1-1 sona eren Çaykur Rizespor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Yenemiyorsan yenilmeyeceksin!

Samsunspor teknik direktörü Engin İpekoğlu, 1-1 sona eren Çaykur Rizespor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

15 Ekim 2017 Pazar 16:44
Yenemiyorsan yenilmeyeceksin!

Samsunspor Haber - TFF 1. Lig'in 8. haftasında Samsunspor ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. 1-1 beraberlikle sona eren maçın ardından her iki takımın teknik direktörleri de açıklamalarda bulundu.


Engin İpekoğlu: "Yenemiyorsanız yenilmeyeceksiniz"


Samsunspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, "Rizespor gibi bir takımla eşit bir futbol oynadığımıza inanıyorum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Yenemiyorsanız yenilmeyeceksiniz. Bundan sonraki süreçlerde önümüzdeki maçlara odaklanmamız gerekiyor" dedi.


İbrahim Üzülmez: "İnişli çıkışlı süreçler yaşadık"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez ise yaptığı değerlendirmede "Bundan sonraki süreçlerde bu tür maçlarımız olacaktır. Tabii ki yenemiyorsanız yenilmeyeceksiniz. Oyunda bazen inişli çıkışlı süreçler yaşadık. Bunları futbolcularımla konuşacağız. Bizim hedefimiz belli, gerekeni yapıp Rizespor'un layık olduğu yere çıkması için elimizden geleni yapıp bu şehre layık bir takım olacağız" ifadesini kullandı.

Son Güncelleme: 16.10.2017 13:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet gonca 2017-10-15 17:03:25

Engin hocam hayirli olsun ilk once ama takim cok dagınik defans kötü hava topalari haric yer toplarinda cok adam kaciriyor ayite cok kötu neden muhammet besiri dusunmuyorsunuz orta sag yok cibuke ve goksu cok kötu neden 90 dakika bunlara tahammul

Avatar
Ahmet gonca 2017-10-15 17:06:25

Tahammul ettiniz ahmet burak solakel formda ama siz yedek de beklettiniz samsunspirda panik cok var 1e 1 de paslar cok kotu solda oyunu cok sıkıştirdilar oyunu acamiyor takım bence 2 yari daha sakin bilerek oyun e yetinde oyincu degisseydi galip

Avatar
Ahmet gonca 2017-10-15 17:07:54

Galip gelirdik kesin bence takim ne oyun oynadigini bilmiyor defans cok kotu p gol yenecek bir gol asla olmamaliydi dikkat edilmesi lazim basarilar diliyorum

Avatar
kerem karaca 2017-10-15 17:36:07

bu takımın en iyisi a. burak niye yedek? savunma bakanı dediğiniz niye bu kadar ağır? orta alan niye papaz dolu yolgeçen hanı. güya en çok orta alana güveniyorduk.