banner388

Yasin Öztekin: Sezon şimdi başlıyor 

Kırmızı beyazlı ekibin yıldız ismi Yasin Öztekin, play off maçları öncesinde sosyal medya hesabından yayımladığı mesaj taraftarlar arasında büyük sevinçle karşılandı. 

Yasin Öztekin: Sezon şimdi başlıyor 

Kırmızı beyazlı ekibin yıldız ismi Yasin Öztekin, play off maçları öncesinde sosyal medya hesabından yayımladığı mesaj taraftarlar arasında büyük sevinçle karşılandı. 

11 Mayıs 2021 Salı 16:46
Yasin Öztekin: Sezon şimdi başlıyor 

Samsunspor Haber - TFF Birinci Ligi'nde üçlü averajla Süper Lig'e yükselemeyen Yılport Samsunspor'da takımın yıldız ismi Yasin Öztekin, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajla camiada yüzleri güldürdü. Kırmızı beyazlı ekibin özellikle son haftalarda yükselen form grafiği ile birlikte attığı kritik gollerle takımına büyük katkı sağlayan Yasin Öztekin, Pazartesi başlayacak play off yarı final maçları öncesinde takım olarak inanmışlıklarını dile getiren mesajı Samsun'da büyük yankı uyandırdı. Kırmızı beyazlı ekibin başarılı oyuncusu Yasin Öztekin, play-off maçları öncesi taraftara mesaj verdi. Tecrübeli kanat oyuncusu Yasin Öztekin, yaptığı paylaşımda ‘Sezon şimdi başlıyor’ paylaşımı ile play-offlar önce herkese hazır olun mesajı verdi.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
izmir 2021-05-12 10:47:07

Menemen macini telafi edin bakalim, superligi tepside ikram ettiniz o macta eger kazansaydiniz kalan 3 haftada zaten kayip vermeyecektiniz fikstur ortada. niye oynamadiniz o macta maksadiniz neydi bu millet bilmek istiyor, ogrenmek gonul veren herkesin hakki, yazik oldu. Simdi 3 mac daha kazanmaniz gerekecek, insaAllah telafi edersiniz.

Avatar
Nail gulet 2021-05-12 00:53:00

Önceki maçlarını seyrette bu maçlarda bari bencil oynama takım için oyna

Avatar
Selami Gültekin 2021-05-11 18:37:04

Helal Yasin sana ve takıma güveniyoruz

Avatar
İsimsiz 2021-05-18 21:10:49

Günaydın. Ne oldu Altınordu maçından sonramı sezon baslayacak

Avatar
Adem Türe 2021-05-12 04:12:13

Samsun ve Samsunspor camiası o şanlı. Formayı terlettiğin için sana minattır sana. Güveniyoruz. Yasinim sen eğer takımın ipini göğüslersen bu takım süper lige. Çıkar sana. Güvenimiz. Tamdır

Avatar
Emre 2021-05-12 13:14:15

Yasin geldiği günden beri ne kadar hırslı olduğunu gösterdi inşAllah çıkacağız süper lige

Avatar
Mehmet Ekşioğlu 2021-05-12 14:50:23

Samsun sporumuza playof maçlarında başarılar dilerken buradan samsun millet vekillerimize takımımıza destek olmalarını istiyorum Allah aşkına playof maçlarına gelip takımımızı destelemenizi istiyoruz biz Samsunspor taraftarları adına

Avatar
Mustafa Nuri Özmen 2021-05-12 22:37:01

Kardeşim sizlere güveniyorum yüksel başkanımız için ve Samsun'un çıkmasını istemeyenlerin inadına ölümüne oynamanızı istiyorum başarılar diliyor ve ayrıca ramazan bayramınıxı kutluyorum