banner388

Vur kır parçala  Bu maçı kazan 

Yılport Samsunspor, ikinci yarının ilk maçında bugün saat 13.00 da başlayacak müsabakada Amed Sportif Faaliyetleri’ne konuk oluyor. 

Vur kır parçala  Bu maçı kazan 

Yılport Samsunspor, ikinci yarının ilk maçında bugün saat 13.00 da başlayacak müsabakada Amed Sportif Faaliyetleri’ne konuk oluyor. 

20 Ocak 2019 Pazar 10:54
Vur kır parçala  Bu maçı kazan 

Samsunspor Haber – Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup’ta Yılport Samsunspor, 18’nci hafta maçında bugün deplasmanda Amed Sportif Faaliyetleri ile karşı karşıya geliyor. Ligin ilk yarısında Samsun’da oynanan müsabakada rakibini tek golle mağlup eden kırmızı beyazlı ekip, şampiyonluk yolunda bugün deplasmandan mutlak 3 puanla ayrılmak zorunda. 

KİMLER KADROYA GİREMEDİ ?

Hazırlıklarını eksiksiz olarak tamamlayan kırmızı beyazlı ekip, devre arası kamp çalışmalarını tamamladığı Antalya’dan Diyarbakır’a geldi. Bir gün öncesinden bu şehre gelen Yılport Samsunspor’da sakatlıkları devam eden Erkam Reşmen ve Ercan Yazıcı’nın dışında maç kadrosuna alınmayan Furkan Köse, Ramazan Çevik, Bünyamin Karataş ve İshak Doğan bu maçta yer almayacaklar. 

İŞTE MUHTEMEL İLK 11 

Diyarbakır Stadı’nda saat 13.00 da başlayacak zorlu ve bir o kadar kritik müsabakaya kırmızı beyazlı ekibin kalede Ahmet Altın, savunmada Aytaç Sulu, Nuri Terliksiz, Canberk Dilaver ve Erhan Kartal, orta alanda Savaş Yılmaz, Yılmaz Özeren, İrfan Başaran, Samet Asatekin, Erhan Şentürk ve Abdülkadir Özgen ilk 11’i ile çıkması bekleniyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2019-01-20 11:54:36

Kubilay bu takimin olmazsa olmazıdır, hoca inşAllah yanılgıya düşmez.

Avatar
Durmuş 2019-01-20 19:08:25

Hani bizim İlyas Kubilay enes İslam bu taner taşkınla şampiyonluk olmaz