banner388
banner390
banner410
banner408

Ve Yıldırım suskunluğunu bozdu... SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİM

Samsunspor'un Menemenspor'la deplasmanda 2-2 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından Başkan Yüksel Yıldırım'dan ilk açıklama geldi. 

banner269

Ve Yıldırım suskunluğunu bozdu... SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİM

Samsunspor'un Menemenspor'la deplasmanda 2-2 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından Başkan Yüksel Yıldırım'dan ilk açıklama geldi. 

15 Nisan 2021 Perşembe 09:39
Ve Yıldırım suskunluğunu bozdu... SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİM

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Menemenspor karşılaşması sonrasında suskunluğunu bozdu ve twitter hesabından çok önemli açıklamalarda bulundu. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Sözün bittiği yerdeyim. Söyleyecek çok şeyler var ama çok üzüntülüyüm, konuşamıyorum. Verdiğim sözü sizlere karşı tutamadığım için sizlerden özür diliyorum. 

NEDEN ÖZÜR DİLEDİ ?

Başkan olarak benim şu anda yapabileceğim çok şey var gibi gözükse de daima söz sadece sahadaki futbolcular ve teknik ekipte. Asla pes etmem. Sadece takıma güvenip son 5 maçta 5 galibiyet alıp şampiyon oluruz demiştim. Sadece bu olmadı diye özür diledim. Galiba yanlış anlaşıldım! Şampiyonluğa inancım devam ediyor. Can bu bedenden çıkmadan pes etmeyeceğiz. Durmak yok, sonuna kadar devam!."

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2021-04-15 10:13:28

Daha çok özür dilersin Baskan ekinini kuramadın transferler yanlış genel menejerin genel müdürün yetersiz tecrübesiz işin havasındalar sonuç bu

Avatar
Gyasi 2021-04-15 12:30:11

Başkan bazen çok boş konuşup rakipleri hırslandırıyorsun. Oynadığımız rakiplere vizyonsuz diyorsun. Bende oara var diyorsun. Tarftara kalitesiz diyorsun.Rakiplerin parası haram diyorsun. Sen kendin ettin başkan

Avatar
Mutlu 2021-04-15 12:18:58

!: Bu oyuncular sanki bi ust lige yukselmek istemiyorlar gibi geliyor bana. Gerce gecen sezondaki kadronun oz guven futbolu gibi hic bir zaman bu sezon bizlere oylesiye guven veremediler ya, dogrusu da bu.Menemenspor macinda yapilan savunma hatasini amotor takimlar bile yapmaz. Samsunspor kose vurusundan kac kez gol atmiski bizim savunma rakip takimin oyuncularini markaji birakip hucum pesinde keriz gibi avlaniyorlar. Menemenspor futbol oynamadi, Samsunspor onlara futbolu oynatdilar. Son 3 haftadir Gokhan Karadeniz sahada ne yapti ? kos koca bir hic. Peki Guido Kocer neden ilk 11de deyil ? Belliki Gokhan forum dusuklugu yasiyor. Yasin ozcelik her kim ne derse desin etkili bir oyuncu degil, pas veremiyor, ortaladigi toplar hep savunmanin avantajina oluyor , ve kale onunde beceriksizligi goze batiyor. Bu kadar beceriksiz futbolcular bize milli piyongadan mi cikiyor kardesim. Ama hata sene basinda transfer yapapip takimi kurarken yapildi.

Avatar
Cemalettin Özcan 2021-04-15 13:07:11

Başkanımıza kimsenin hakaret ve eleştirme hakkı yoktur.Bugün Samsun sporu yoktan var eden kişi sn .Yüksel Yıldırımdır. Ekibi kuramadı safsatalarina katılmıyorum zira Turkiye nin en iyi hocasını getirdi. Burada suçlu aranacak sa mevcut sporculardır. Takımda ruh kalmamış, Böyle futbol nerede görülmüş. Mübarek Ramazan ayında futbolcularımız sanki gelecek Şeker Bayramı ni şimdiden kutlamaya başlamışlar. Sahada geziniyorlar.
SN.BASKANİMİZİN SUÇU NE???

Avatar
55 2021-04-15 13:13:33

Başkan en büyük yanlış Ertuğrul sağlam ı getirmek oldu ondan hiçbir şey olmaz anca elini cebine soksun ve elini bağlayıp nasi

Avatar
Hasan Alpaslan 2021-04-15 13:20:51

Bu yürüyerek tembel tembel rakip takımı kovalayan takımı kim kurdu.Selanik örgüsü gibi iki yan pas bir geri pas top kaybedince yatıp yuvarlanan bu oyuncular şampiyon olmak istemiyor.Bir söz var.Romada ikinci olacağıma kendi köyümde birinci olayım havasındalar.Son sözüm takımdan hangi oyuncuyu büyük kulüplerde oynatırsınız...Takımın iskeleti yok.

Avatar
Nail guler 2021-04-15 16:20:23

Bensenin ici üzülüyorum başkanım buruhsuzlara herşeyi veriyorsun namusuzla kıymetini bilmiyorlar evde samsunu seyretmekten inanbanapiskolojim bozuldu küme düştünüz sene bile bunlardan daha iyi oynuyorduk şerefsiz oyuncular düşen takımlar bile sizden daha iyi oynuyorlar ben yorumcu olsam dahanelersoylerimde oda bende kalsin

Avatar
Cengiz Çetinkaya 2021-04-15 20:16:15

Bu ligde istatistik yapsınlar
Kaleciye en çok geri pas veren takım kesin Samsun çıkar
En kötü futbolu oynayan en Zevksiz maçları olan takım da biziz.
Bir de en çok para alan futbolcular biz de
Sonuç bu