banner388

Ve Tomane Erciyes’te

Portekizli santrafor Antonio Manuel Nunes Ferreira (Tomane) Yılport Samsunspor kampına katıldı.

Ve Tomane Erciyes’te

Portekizli santrafor Antonio Manuel Nunes Ferreira (Tomane) Yılport Samsunspor kampına katıldı.

13 Temmuz 2021 Salı 22:28
Ve Tomane Erciyes’te

Samsunspor Haber- Yeni sezon hazırlıklarını Kayseri Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde sürdüren Yılport Samsunspor günün ikinci antrenmanını akşam saatlerinde yaptı.

Kayseri Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde Teknik Direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başlarken 10’a 10 yarı sahada oyun ve 11’e 11 dar alan oyununun ardından sona erdi.

Geçen sezonun büyük bölümünü sakat olarak geçiren ve bu sezon için alacaklarını bahane ederek kampa katılmayan oyuncu Antonio Manuel Nunes Ferreira (Tomane)  Kayseri’ye gelerek takımın akşamki antrenmana katıldı. Tomane sadece düz koşu yaptı

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsunspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali55 2021-07-14 03:28:12

Ya yollayin su adami lütfen. Ne zaman bunlar bi haber ciksa „düz kosu yapiyor“ bende düz kosu yaparim onun maasinin ysrisini verin bana