banner388

Ve Suat Çakır Samsunspor'da!

Samsunspor Kulübü'nün sevk ve idaresi Veysel Bilen, Soner Soykan ve Suat Çakır’dan oluşan yeni icra kurulu tarafından yürütülecek.

Ve Suat Çakır Samsunspor'da!

Samsunspor Kulübü'nün sevk ve idaresi Veysel Bilen, Soner Soykan ve Suat Çakır’dan oluşan yeni icra kurulu tarafından yürütülecek.

20 Eylül 2022 Salı 11:32
Ve Suat Çakır Samsunspor'da!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’da Başkan Yüksek Yıldırım kısa süre önce bazı kararlar almış, önce teknik direktör Bayram Bektaş, ardından futbol gelişim direktörü Batu Kaplan ve oyuncu izleme komitesinden birkaç kişi ile yollar ayrılmıştı.

Kulüpten yapılan açıklamada yeni icra kurulunun Yüksel Yıldırım’a bağlı olarak futbol kulübünün sevk ve idaresini yürüteceği ifade edildi.

Kulüp tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Samsunspor Futbol Kulübü Yönetim Kurulu’nun kararı doğrultusunda futbol kulübümüzün sevk ve idaresi Yönetim Kurulu Başkanımız Yüksel Yıldırım’a bağlı olarak, Başkanvekili Veysel Bilen, Genel Müdür Soner Soykan ve Suat Çakır’dan oluşan icra kurulu tarafından yürütülecektir. İcra kurulumuza görevlerinde başarılar diler, yeni oluşumun camiamızın beklentilerine cevap vereceğine olan inancımızı yineleriz” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2022-09-21 21:01:43

Doğru isim suat çakır , en azından yönetime topladığı çoluk cocuk asallardan okul otel müdürlerinden kat kat iyidir

Avatar
Elif 2022-09-20 19:02:26

Sayın Başkan yanlışlara devam et her zamanki gibi bu genel müdürde ne buldun anlayamadık ismail babasını sattı senide yarı yolda bırakacak diğeri de Samsunspor’u kayyumda boş bırakıp küme düşüren adam sen davam et sayın Başkan inadına hatalarına paran çok nasıl olsa takımında çakması umurunda değil yazık ettiniz bu klübe bu taraftara tüm nemalanma Peşinde olanları alın klübe bravo başkanım

Avatar
Mehmet Şahin 2022-09-20 22:42:49

Başkanın fantezileri!

Avatar
Nihat Gök 2022-09-20 20:44:37

Aslında çok geç kalınmış bir karar bundan sonra önce iyi bir hoca sonra takımda özellikle defansta acil çözüm bulunmalı

Avatar
Adem 2022-09-21 20:00:36

Allah’ınızı severseniz dalga mı geçiyor bu Başkan takımı küme düşüren adama görev veriyor bu kaçıncı yanlış klübün içini temizleyemedin hala yanlış kişiler getiriliyor kovun su genel müdürü Menejeri klübden sayın Başkan

Avatar
Semih 2022-09-24 10:21:09

Ahmet bey futboldan anlamadığı belli geçmişi bilmediği de belli uyanık adamları talomı küme düşürenler hala klübde hala geliyor bu mantıkla devam temizlemeyin klübü bunlardan