banner388

Vali Kaymak'tan  taraftara müjde

Yılport Samsunspor taraftarının stada girerken yaşadığı büyük ızdırap artık son buluyor. Samsun Valisi Osman Kaymak, emniyet yetkilerine verdiği talimatla bundan sonra futbol severler maça normalleştirilmiş güvenlik tedbirleri altında girebilecekler.

Vali Kaymak'tan  taraftara müjde

Yılport Samsunspor taraftarının stada girerken yaşadığı büyük ızdırap artık son buluyor. Samsun Valisi Osman Kaymak, emniyet yetkilerine verdiği talimatla bundan sonra futbol severler maça normalleştirilmiş güvenlik tedbirleri altında girebilecekler.

18 Aralık 2018 Salı 23:32
Vali Kaymak'tan  taraftara müjde

Samsunspor Haber - Samsun Valisi Osman Kaymak'tan Samsunspor taraftarlarına müjde. Samsun halkının ve özellikle Samsunsporlu taraftarların gönüllere kazıdığı Vali Osman Kaymak, bugün ınstagram hesabından yaptığı açıklamayla yüzleri güldürdü. İşte Vali Osman Kaymak'ın taraftarı heyecanlandıran o açıklama: "Sevgili Samsunspor taraftarı stadyuma girişlerdeki emniyet tedbirleri ile alakalı yorumlarınızı bir süre dikkatle takip ediyorum. 

VALİ KAYMAK OLAYA EL ATTI

İnanın tüm önlemler ve orada güvenlik güçlerimizin verdiği emek sizlerin güvenliği içindir. Bir Samsunspor taraftarının burnu kanasa bu beni çok üzer. Zira taraftarımızın isteklerini de göz ardı edemeyiz. O yüzden talimatım üzerine Emniyet yetkililerimiz Samsunsporlu yöneticilerimizle bir araya geldiler. Güvenlik tedbirlerini aksatmadan taraftarımızın sahaya girişini rahatlatacak ve hızlandıracak tedbirler alınacaktır."

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 19.12.2018 00:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenan 2018-12-19 11:56:17

Bence hiçbir şey değişmeyecek ille de arama yapılacak ise turnikenin girişine veya çıkışına cihaz koysunlar milletin üstünü başını potansiyel suçluymuş gibi aramasınlar. Stadın her tarafı demirlerle çevrili, koyunları ağıla yönlendirir gibi stada sokuluyor insanlar bize lütfen Avrupa stadlarında insanlar nasıl giriyorsa içeriye o standartları getirin. İçeride yasa dışı hareket edenlere de o zaman tespitle işlem yapın. Atakum'da kavşaklarda tedbirsiz insanlar yüzünden her tarafa kasisler yapıldı neden kuralsız insanlar yüzünden peki bedelini neden düzgün geçen insanlar da ödüyor. Stad girişleri çıkışları da aynı mesele. Demek ki bizim ülke olarak yaklaşım ve çözüm yöntemlerimizi değiştirmemiz lazım.

Avatar
mümin 2018-12-19 08:52:33

syn valim sende olmasan bu şehire kulak veren kimse yok,ne vekiller nede belediye başkanları hepsi koltuk peşindee..........sen kralsın osman baba

Avatar
işte bu 2018-12-19 09:23:00

yönetici böyle olur böyle olunur. tebrik ediyorum. herkese örnek olsun. Samsunsporluya zulüm yapmayın. neden başka şehirlerde bu durum yok. cevap verin.

Avatar
55 2018-12-19 09:39:34

helal olsun osman baba...ayrıca lütfen şu otoparkların tamami açılsın.arabamizi tekkekoye parkediyoruz.

Avatar
Samsunspor 2018-12-19 10:10:18

Baba farkını koydun yine ortaya sana helal olsun senden büyüğü yok bu şehirde bir Vali bu kadar sevilir öpüyorum ellerinden.

Avatar
Çelik Kaptan 2018-12-19 10:24:39

Zorlaştırmayın kolaylaştırın olması gereken zaten bu.Orta yolun bulunması isabetli olacaktır inşAllah.

Avatar
avni 2018-12-19 12:10:01

Her zaman halkının yanında olan bir valisiniz..Samsun için SAMSUNSPOR için büyük bir şanssınız..!

Avatar
Samsunspor55 2018-12-19 00:32:20

İste bu osman baba helal olsun sana.