banner388

Uyanık ve Aztopal Samsun'a geliyor

Birkaç gündür İstanbul'da bulunan Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık ve Genel Menajer Mustafa Aztopal'ın Perşembe günü (yarın) Samsun'da olacakları öğrenildi.

Uyanık ve Aztopal Samsun'a geliyor

Birkaç gündür İstanbul'da bulunan Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık ve Genel Menajer Mustafa Aztopal'ın Perşembe günü (yarın) Samsun'da olacakları öğrenildi.

23 Ocak 2019 Çarşamba 16:46
Uyanık ve Aztopal Samsun'a geliyor

Yılport Samsunspor'da Kulüp Başkanı İsmail Uyanık ve Genel Menajer Mustafa Aztopal'ın yarın (Perşembe günü) Samsun'da olacakları öğrenildi. Geçtiğimiz hafta sonu Diyarbakır'da oynanan ve şok bir mağlubiyetle sonuçlanan AMED karşılaşması sonrasında İstanbul'a kalarak kafileyle Samsun'a dönmeyen Başkan Uyanık ve Genel Menajer Mustafa Aztopal'ın birlikte yaptıkları çalışmalar bugün itibariyle sona erdi. 

NELER OLACAK ? 

Özellikle AMED yenilgisi sonrasında eleştiri oklarına hedef olan ve taraftarlar tarafından istifaya davet edilen teknik direktör Taner Taşkın konusunda yaşanan bilinmezliğin Uyanık'ın Samsun'a dönmesiyle beraber ortadan kalkması bekleniyor. Büyük olasılıkla Başkan Uyanık, Perşembe günü konuyla ilgili olarak kamuoyunu bu konuda vereceği bilgilerle aydınlatacaktır. Şimdi gözler Başkan Uyanık'ın Samsun'a dönüşüyle beraber yapacağı açıklamayı beklemeye başladı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2019-01-23 20:05:08

Sn.Başkanımız inşAllah gereğini yapar.
Her pazar günü bizleri uzmeye kimsenin hakkı yoktur.

Avatar
Ahmet gonca 2019-01-23 20:49:33

Sayın İsmail başkanım siz ne derseniz sizinde dusunceleriniz çok önemlidir sizler bu takımın en iyisi olmasını herkesten çok istiyorsunuz sizden Allah razı olsun bu takıma sahip çıktınız bu yolda yürürken Allah kimseye sakatlık vermeden

Avatar
Ahmet gonca 2019-01-23 20:52:00

Sakatlık vermeden mutlu bir şekilde hep beraber şampiyon olmayı nasip etsin hepimize mevlam bu gruba ve bu 2 lige düşmeyi nasip etmesin bu kadar borcu ödüyorsunuz, ne yapardık kim alırdı bu borçlu takımı sizden Allah razı olsun

Avatar
Eren 2019-01-23 20:56:49

İkinizde Show peşindesiniz hiç bir şey yaptığınız yok aldığınız maaşın derdindesiniz Samsunspor umurunuzda değil olan Samsunspor’a oluyor şampiyonluk gitti bu vebalı sizlere ait

Misafir Avatar
RAHAT OLUN 2019-01-24 11:54:42 @Eren

RAHAT OLUN ŞAMPİYONUZ BENCE İSMAİL UYANIĞA PARA ŞOV FELAN OLAYLARINA HİÇ GİRMEYİN GEÇ DEĞİL 1 YIL ÖNCE BU ZAMANLAR EŞYA BİLETİ ALIP SAHİPSİZ SAMSUNSPORUMUZA YARDIM YAPIYODUK NANKÖTLÜK ETMEYİN.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Ahmet gonca 2019-01-23 20:57:21

Süper ligde harikalar yaratacak herkes sabırlı olsun bu takımın başındaki insanlar neyin ne olduğunu bizden iyi biliyor milleti kizdirmayin taraftar arkadaşlar neticede 1 maç kaybedildi saygilar

Avatar
FAZIL 2019-01-23 23:38:53

İSMAİL BEY TAKIM İLE YAKINDAN LÜTFEN İLGİLENMENİZİ BEKLİYORUZ.BÖYLE GİDERSE TAKIMIN BİR ÜST LİGE KAPI ARALAMASI MÜMKÜN GÖRÜNMÜYOR.SANKİ YİNE HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAYACAĞIZ GİBİ.

Avatar
ali er 2019-01-24 12:20:43

gelin neşteri vurun vuramaz iseniz 1.lige çıkmayı bu sene unutun sizinde mazeretinizi bu şehir bu taraftar kabul etmez.