banner388

Üç maçtada ilk 11'de sahaya çıktılar! İşte İrfan Buz'un altısı

Geride kalan Gümüşhanespor, Pendikspor ve Başkent Akademi FK karşılaşmalarında kaleci Nurullah Aslan, savunmada Aytaç Sulu, Yalçın Kılınç, Gökhan Meral orta alanda Guido Koçer ve İlyas Kubilay teknik direktör İrfan Buz'un vazgeçilmezleri olarak göze çarpan isimler oldular. 

Üç maçtada ilk 11'de sahaya çıktılar! İşte İrfan Buz'un altısı

Geride kalan Gümüşhanespor, Pendikspor ve Başkent Akademi FK karşılaşmalarında kaleci Nurullah Aslan, savunmada Aytaç Sulu, Yalçın Kılınç, Gökhan Meral orta alanda Guido Koçer ve İlyas Kubilay teknik direktör İrfan Buz'un vazgeçilmezleri olarak göze çarpan isimler oldular. 

16 Eylül 2019 Pazartesi 16:33
Üç maçtada ilk 11'de sahaya çıktılar! İşte İrfan Buz'un altısı

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü İrfan Buz, geride kalan 3 maçta 6 oyuncusundan vazgeçmedi. Şu ana kadar oynanan Gümüşhanespor, Pendikspor ve Başkent Akademi FK karşılaşmalarında kaleci Nurullah Aslan, savunmada Aytaç Sulu, Yalçın Kılınç, Gökhan Meral orta alanda Guido Koçer ve İlyas Kubilay teknik direktör İrfan Buz'un vazgeçilmezleri olarak göze çarpan isimler oldular. Savunma hattını zorunlu kalmadıkça bozmayan tecrübeli teknik adam, özellikle kanat ve forvet hattında sürekli bir arayış içinde. 

İDEAL KADRO ARAYIŞI

Büyük umutlarla transfer edilen Atabey Çiçek'in henüz istenilen performansa ulaşamaması teknik patron Buz'u bu bölgede oldukça zorlayacak gibi görünüyor. Son oynanan Başkent Akademi Futbol Kulübü karşılaşmasında savunmada yapılan bireysel hatalardan da dertli olan teknik direktör İrfan Buz'un Cumartesi Tarsus İdman Yurdu karşısına nasıl bir ilk 11 ile çıkacağı şimdiden büyük bir merak konusu oldu. Yılport Samsunspor, iki günlük aranın ardından Tarsus maçı için hazırlıklarına bu akşam start verecek. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gürol 2019-09-16 17:39:50

solda canberk sağda erkan reşmen ortada nuri terliksiz ve aytaç sulu gibi oturmuş bir defanstan neden vazgeçildi. oğuz gürbulaksız orta sahamı olur, geçen sene banko uyunculardı bunlar

Avatar
Nevzat türk 2019-09-16 18:29:22

Sezon başında söyledim atabey çiçek forvet olamaz géçen sene 34 maç oynamış attığı 4 gol bundan bir hart olmuş bana göre abdülkadir özgen kalmalıdır son vuruşu yapacak forvettim yok

Avatar
Veysel Sarı 2019-09-16 17:25:56

Ben anlamıyorum 3 aydır Hoca burada kamplar hazırlık maçları daha net on bir yok daha hala Takım olamadık yapılan Transferlerde gene hatalar var üst Liglerden alınan oyuncular bu Ligde sahada neden yoklar bu nasıl isteksiz beceriksiz mücadele bir maçta iki sarıdan kırmızılar bu ne saha içinde disiplin yok oyun zekası yok. Manisa son bir ayda Takım kurdu 3 maçta 13 gol biz çok bekleriz.

Avatar
Osman 2019-09-16 17:37:50

Yaziklar olsun.gecen sensei.kadroya.bir.iki.oyuncu.lazimdi.takimi.mahv ettiniz.ilk uçe bike giremez.iddia ediyorum.aytac.tam bird.fiyasko.her topu.kaliciye .veriyor.manisa.banko.sampiyon.

Avatar
avni küren 2019-09-16 21:15:52

Aytaç a geçen seneden bir bakın aynı hiç degişmemiş., arkaya atılan toplara bu defans yetişemez., nuri daha hızlı.., oynamalı bence..!İkincisi Atabey bu ligi bence benimsememiş. devre arasında onu gönderip., iyi bir golcü almamız gerek..!

Avatar
Atilla başaran 2019-09-17 10:06:38

Hocama sesleniyorum bu kadar süre içinde hala takımı olusturamadinmi 6 kisilik iskelet tamam diyorsunda geri kalan 5 kisiyimi bulamadın defans sos veriyor hocam oguzla,erkam neden kadroda yoklar haydi hocam artık takımı ateşle bu gidişle şampiyonluk hayal ben sizin manisa karşısında ne yapacaginizi çok merak ediyorum bu hafta manisa şanlıurfaya bir altı daha çeker atı alan üsküdarida geçer gider sende öyle arkasından bakarsın kolay gelsin diyorum

Avatar
smsn 2019-09-17 10:25:33

hocam şu amatörce geri pas yapan oyuncu kadroya alma...

Avatar
nesatk 2019-09-17 08:36:35

Biraz sabırlı olmak lazım. Hoca herkese fırsat veriyor. Değerlendirmesini albet yapacaktır ve verim aldığı oyuncuyu oynatacaktır. Takım hakikaten bu ligin üstünde bir takım. Tek eksiğimiz son vuruşu yapabilecek bir golcümüzün olmayışı. Olsaydı zaten geçen sene bu ligden çıkardık. Geçen sene ki kadromuzda iyiydi. Bu sene ki kadro daha iyi. Bize üç pozisyondan birini gol yapabilecek bir oyuncuya sahip olduğumuz zaman bize bir üst lig yolu açıldı demektir.